Pe 4 martie s.c. scriam ACEST articol despre parcurile „private” din Buhuși, cele 3 parcuri pe care UAT le deschide doar la o nevoie, în rest sunt cu lacătul pe porți. Imediat a venit replica din partea primăriei prin „penelul virtual” al unicului Tzintzi care mi-a dat un răspuns…de fapt îl postez in poza de mai jos:

Ce scria domnul Tzintzi? Că termen de finalizare este 30.04. M-am dus și eu, de ziua mea, să văd cum e…pauză! Parcurile închise. Am mers pe 30 mai, poate a greșit luna…pauză! Parcurile închise. Deci, domnul Tzintzi s-a încordat el să-mi dea o replică oficială prin care a…MINȚIT! Deci, de azi, nu mai este Tzintzi, de azi este Mintzi, Mintzi Macarena. Că minte cum respiră. Se pregătește de campania pentru primar probabil, doar că… ghinion, nu va fi candidat din partea PSD că nu are susținere, nu e nici afabil, nici muncitor și nici priceput. Dar are obrăznicie atât în răspunsuri, cât și față de alți angajați cu state vechi în primăriei.

Prevăd că domnul Mintzi nu are zile multe după ce pleacă domnul Primar și, implicit, pleacă și susținerea de care încă se bucură. O susținere bazată pe nimic. Atâția ani, zero realizări profesionale. „Somnoroase păsărele care spun doar minciunele.”

Cu ocazia asta, poate se simte și domnul Mintzi și scoate lacătele alea. Poate dacă noi toți am face o presiune online, poate-poate dă drumul la parcuri că-s pentru oameni, nu-s de expoziție, nu? Și poate explică și minciuna din replică. Deși cred că o să se facă a ploaie:)))