Nici nu s-a uscat bine cerneala pe blog că primăria ne răspunde pe pagina oficială. Superb. Pentru prima dată când se comunică și cu cetățeanul. DA! De 5 ani așteptăm să avem un dialog normal. Să scăpăm de veșnicele blocări. Sunt blocat fără motiv, spre exemplu, pe pagina primarului Zaharia. Nici Dragnea nu are atâția blocați câți are Zaharia. Dar acum, în sfârșit a răspuns.

Există două argumente pentru care nu au deschis parcurile și le voi analiza pe rând:

  1. Nu s-a finalizat proiectul și data de finalizare este 30.04.2021. Ok, dacă este așa mă întreb oare de ce este folosit terenul de la Marginea pentru antrenamente sau meciuri? Deci ăla e deschis doar când e o nevoie și astea nu? Că e vorba despre același proiect… chiar ei scriu asta. Uite postez poză din septembrie 2019 când, FIX înainte de campanie acel parc era dat spre folosință… Asta nu are sens pentru mine. Sunt private?:)
  2. Un buldoexcavator a fost vandalizat… așa argument:))) Am râs pentru că acest argument arată că cine mi-a răspuns a scris fără să citească tot articolul pe care îl găsești AICI. Am și scris că acum sunt camere de filmat și că spațiile sunt, astfel, protejate. Deci acest argument pică.

Mă bucur că ne răspunde primăria. La cât mai multe. Să știi dragă administrator de pagină (informatician) că dacă eu greșesc recunosc, nu am aroganțe. Sunt destul de bărbat și recunosc. Dacă vreodată scriu prostii și îmi demonstrați asta, eu recunosc asta. Am mai făcut-o. O dată, că doar o dată am greșit până acum. Ce să fac? E bun globulețul de cristal.

Mai jos poză de pe pagina CSO Buhuși cu meci în septembrie 2019, în campanie electorală și poza cu răspunsul primăriei.

A! A mai scris ceva despre un nou proiect.. în afara subiectului, dar m-am amuzat.