Zilele trecute am vazut mai multe echipe de la spații verzi si de la ajutoarele sociale măturând străzile, ingrijind spațiile verzi, făcând treabă. BRA-VO! DOMNULUI VICE!

Am înțeles ca el se ocupă! Bravos! Ani de zile am scris despre praful și mizeria din oraș, despre delăsarea primăriei față de curățenie, îngrijirea spațiilor verzi etc. Este un început promițător. Nu știu de ce domnul vice a trăit cu senzația ca am ceva cu el. Fals! Am scris despre panseluțe pentru ca demersul era cel puțin nostim, panseluțe iarna… Dar asta nu înseamnă ca nu il laud când face ceva.

Ba mai mult, îl cunosc și știu că este o persoană de acțiune, nu de birou! Doar că panseluțele au fost heirupistice. Am văzut că au maturat strada Tineretului și alte străzi. Mai este mult de treabă, atâtea străzi… 1Mai, AI Cuza, tramele etc. Dar sper că va menține ritmul că e de bine!

Desigur trebuie monitorizați și băieții. Spre exemplu pe Florilor au maturat doar de la școală spre Republicii. E clar că așa au decis muncitorii, de aceea zic, e nevoie puțin de stat cu ochii pe ei dar, încă o data, începutul e bun! De departe mult mai harnic, mai bun, mai omenos, mai afabil nea Dan Covrigel decât LedMan care era domnul cerere… nu a rezolvat nic in 4 ani decât propriul post la Agricultură. Încă ceva, nea Dan duce la glume și înțelege critica atunci când e constructivă spre deosebire de echipa din ultimul mandat. E de bine!! Ne place!

INIMĂ BUNĂ!!!