A trecut campania electorală de jumătate de an și ne dăm seama, pe zi ce trece, că s-au dus și șansele noastre la „siguranța unui trai mai bun”, doar vorbe de campanie.

Tot se lăuda în campanie domnul Primarele Zaharia cu parcurile făcute în mandatul său, proiecte de pe vremea lu Ionel, Ionelule… Doar că, la 6 luni de când s-au terminat alegerile și la aproape un an de când s-au finalizat, parcurile sunt Închise! Atât Parcul Pionierului (cel care este în locul pieței de jos), cât și parcul din locul blocului Nato sunt cu lacăt pe ele. DE CE!? Sunt private? Nu sunt pentru cetățeni?

Domnu primar, dați drumul la parcuri! De ce ați mai făcut parcurile astea dacă le țineți doar pentru interviuri? Nu-s pentru noi toți? Veți spune că le ține așa ca să nu se degradeze. FALS! Parcurile au în dotare camere de supraveghere. Deci dacă vine un țăcănit și sparge ceva, e pe cameră. Oricum, cine e rău intenționat și vrea să strice, sare gardul. Pentru că lacătele și gardurile nu sunt pentru oameni cinstiți, sunt pentru oamenii răi. Deci unde e logica să le ții închise, doar pentru poze de campanie?

Dar de ce s-a făcut proiectul ăsta? Păi e de pe vremea lui nea Ionel și e făcut de aceeași echipă care face toate proiectele din primărie, echipa condusă de nimeni alta decât Oana MOT Timofte, această Găucan al proiectelor europene. E frumos că face orice, daaaar să scoată naibii cheile că putrezesc parcurile la naiba!! DESCHIDEȚI parcurile!! Lăsați oamenii să se bucure de investițiile cu care v-ați lăudat în campanie!

Și dacă tot am ajuns la Oana MOT… poate se uită și la partea de sus a orașului. Poate face și proiecte în alte zone, nu doar Marginea, Nato.. e bun și acolo, bravo, dar… Poate pune la treabă și pe colegele ei „dă” birou care-s zilnic numai la magazin de zici că au juma’ de normă la PROFI, nu știu, ma oprește lumea să-mi zică… Băi tati, hai mai cu talent, cu toată dragostea că sunt comune cu mult mai multe proiecte ca Buhușiul!!!!! Hai cu proiectele! Fiecare din primărie, la fiecare departament, ar trebui să aibă câte un proiect în scriere și Oana MOT să le corecteze, să dirijeze, nu doar parc la Marginea care, încă o dată, bravo, dar… sunt de dimensiunea a 3 garsoniere, pe bune.. nu-s proiecte, sunt proiecțele! Jos Lacătele!

Concluzia: Domnu’ primar, scoateți lacătele! Lăsați oamenii să se bucure de parcuri. Sunt pentru buhușeni, nu pentru campania PSD. Și Oana MOT – pune oamenii la treabă și hai să ajungem comunele din urmă la proiecte că suntem puțin în urmă. Scoate biciul că e târziu, e 2021…