Era un banc cu Bulă pe vremuri și se termina: „la final, îi tragem o dungă!”. Cam în bancul ăsta suntem și noi acum.

Mergând pe Bd. Republicii spre centru (statuie), dacă urmăm marcajul stradal ajungem/ ne duce spre … Monumentul Eroilor din 1989. Doar că acolo nu ne întâmpină niciun indicator care să ne anunțe că ar fi un sens giratoriu nou. Deci, ar trebui să ocolim Monumentul prin dreapta sau prin stânga? Buhușenii au ignorat marcajul aiuristic și se descurcă la mica înțelegere, fiecare cum poate. Unii folosesc noul sens giratoriu inventat ad-hoc, alții o iau direct spre statuie.

Va fi greu când cineva vine dinspre statuie și va face stânga spre Pizza Roma.. cel din față are prioritate sau nu? E sens, sau nu? La un accident, cine răspunde? Ca idee:)).

Am întrebat membrii comisiei rutiere de la nivel de primărie. Ei ridică din umeri. Niciunul nu știe de ce este acel marcaj. Atunci de ce este făcut? „Pentru că a rămas vopsea!”, ar putea răspunde un băiat din primăriei.

Ei bine, marcajele se execută conform cu un proiect, nu? Proiectul pentru Bd. Republicii nu include un nou sens giratoriu. Și dacă ar fi așa în proiect, cum se poate fără acordul comisiei de la rutieră să se inventeze asta? Așadar… dacă nu apare în proiect și dacă nu este o măsură aprobată de comisia care se ocupă de așa ceva, cum Doamne iartă-mă au acceptat oficialitățile un asemenea marcaj stupid…? De două ori!:)) Vă reamintesc că acest marcaj a fost trasat de două ori… Daaa!! Pe principiul altui banc: „bă, tu ori ești prost, ori a început să-ți placă!”

Atașez pozele și poate îmi explică cineva dacă există undeva sens giratoriu la sens giratoriu.:))