A fost peste așteptările mele. Am vrut 200 de participanți, s-au perindat mult peste 4 sute. STabil 250, pe număratelea. Plus că la final a rămas curat. Niciun gunoi pe jos. Pe scurt, sunt fericit. Un eveniment reușit. Spectacolul a fost maraton, de 3 ore, dar a meritat. Este singurul eveniment unde sunt promovate talente locale!!! Abia aștept următorul eveniment.

În plus, avem o datorie, un credit la materiale de construcții la firma familiei Roșu, firma de pe strada Voioagă. Datoria, cu tot cu ce mai trebuie la gard, ar fi undeva la 5000 de lei, asta dacă nu mai trebuie să plătim unu sau 2 băieți să ne ajute la săpat… e un pic de munca acolo:)

E ciudat totuși să văd la colegii din județ, pentru că evenimente de 1 Iunie se întâmplă în tot județul, cum primăriile sunt implicate și ajută. Toate cluburile și Palatele din țară organizează fie cu primăria, fie cu județeanul. Suntem unicul club din țară care nu are niciun ajutor din partea primăriei. Unici suntem, asta e de bine, nu?:) Mie mi-ar fi jenă să lucrez în primărie, să văd câteva sute de oameni care se uită la un spectacol cu talente locale și să știu că nu am ridicat un deget, nu am ajutat cu nimic pe acești copii… Cam atât valorează non-formalul pentru aceste autorități. În schimb, așteptăm cu interes să vedem cât a plătit primăria pentru spectacolul de 1 Iunie de la Casa de Cultură… Că spectacolele pe bani sunt ok la duamna, când e pe bani e specialistă!

Postez episodul 12 de la parc, cu și despre cele scrise mai sus.