Am scris atâtea articole despre Bulevardul N. Bălcescu încât pot da un Master. Inițial am scris că nu s-a respectat proiectul „promis” de domnul primar în campanie. Apoi am scris despre cât de prost a fost realizat Bulevardul deoarece.. face bălți, din nou.

Am filmat echipa care făcea recepția și m-am luptat cu aroganța Maciucii care spunea că Bd. N Bălcescu este foarte bun. Foarte. Iată linkul AICI. După acea filmare, recepția s-a amânat pentru refacere. Pe străzile din „trauma stradală” cu Florilor s-au refăcut toate geigerele. Pentru Bd. N Bălcescu… ce să zic? Că am avut dreptate? Nu îmi pasă nicio secundă de asta! Îmi pasă că în primărie sunt „specialiști”, că Măciucă a luat 10.000 de lei ca diriginte de șantier și că s-a făcut Prost din start și a trebuit reparat… Reparat? Au reparat și e mai prost decât înainte. Oameni buni! Au „reparat” mai prost!

Deci erau bălți, au tăiat, s-au încordat și.. acum sunt MAI MULTE bălți! Cum așa ceva? Este clar că execuția din start a fost foarte proastă pentru o stradă de doar 300 de metri. Cum să pui din nou geigerul și să ai în continuare baltă FIX lângă geiger? Vezi pozele sau mergi și te uită dacă nu mă credeți.

Sunt curios de o treabă, cum naiba pe vremea lui Ceaușescu toate geigerele erau bine puse? Cum de până astăzi apa se scurge la geigerul pus de inginerii lu Ceaușescu și marii/bravii ingineri din 2021 nu sunt în stare să facă o stradă de 300 de m? Cum? Nu înțeleg asta. Dar cum de pe alte străzi nu se fac așa bălți?…

Concluzia: vor reface din nou să fie corectă? Sau se va pune batista pe țambal și vor semna toți legați la ochi? Ce se va face?

Să faci un bd. de 300 de m prost, de două ori, asta înseamnă să fii mafiot!

PS: toți ăia de mă înjurau zilnic și mi spun că-s hater și lepră, javră etc… pentru că am scris despre problemele de pe Bd. Bălcescu, aceste personaje ce spun acum că s-a tăiat să se repare? Deci am zis corect că erau bube?.. Nu mai ziceți nimic? Mai bine!

Poze cu strada cum s-a „reparat” mai prost! Acu, s-a schimbat din balta lată – în balta lungă!