Pagina oficială de Facebook a primăriei ne-a anunțat că astăzi, 13 aprilie, a avut loc, la Buhuși, lansarea de carte a Narcisei Lecușanu. Evenimentul este unul binevenit și este de lăudat că primăria și federația județeană de handbal organizează așa ceva în urbea noastră. E de bine. Felicitări! Mai ales că Narcisa este un EXEMPLU pentru tinerele noastre handbaliste. Bravo! Doamne ajută să mai faceți, că ne lipsesc evenimentele. Mai ales că s-a combinat un eveniment sportiv cu unul cultural. Cam răruț, dar nu mai contează! E de bine. Noi lansăm anual câte un volum Fabulous și Adrian nu mai scrie nimic, dar nah, e ok:))

Pe data de 4 martie am scris un articol despre parcurile private deoarece Parcul Pionerului și Parcul Nato, precum și terenul de la Marginea sunt închise. Aici găsești articolul. Pe data de 5 martie domnul Adrian Păduraru a dat un răspuns oficial pe aceeași pagina de Facebook (vezi foto). Tzintzi mi-a scris că terenul și cele două parcuri NU SUNT FINALIZATE și că vor fi deschise, oficial, pe 30 aprilie. I-am răspuns a doua zi că terenul este folosit doar la o nevoie și am pus și poze din septembrie când terenul era deschis, apoi lacăt. Iată că astăzi, înainte de data la care scria domnia sa că va deschide oficial parcurile, a organizat un eveniment pe terenul despre care tot domnia sa scria că nu poate fi deschis până pe 30 aprilie. Asta după ce îi răspunsesem într-un articol că terenul de la Marginea a mai fost folosit. Și am pus și poze… Deci terenul e deschis doar la o nevoie? Oare răspunsul domniei sale, are vreo logică?

Sunt câteva variante: e într-un turn (închipuit) de fildeș și nu mai are meciuri reale în picioare, deci nu mai are cuvintele la el? Sau s-a înconjurat doar de lipitori care-i cântă în strună, așa cum și el îi cântă zilnic primarului și nu mai știe și părerea orașului? Adică nu e conectat cu realitatea. Mai este o variantă, e doar arogant. E și posibil, dar și probabil să fie toate variantele plus un dram de incompetență. Adică el chiar nu are legătură cu domeniul. Poate fi și asta.

E grele. E multe.:))

Întrebarea mea rămâne valabilă: este parc privat? Că am mai întrebat o dată și s-a jurat pe verde că nu e așa:))

Pun mai jos pozele: răspunsul Domnului director cultural-sportiv (dar mai ales cultural) și poza cu evenimentul de azi (pentru care zic bravo din toată inima).

Concluzia o trageți voi, cheile de la parcuri sunt la ei și sunt, cum am mai spus, PRIVATE! Parcurile, nu cheile:))).

P.s.: Toată situația este fix ca în bancul cu vânătorul care merge să vâneze ursul, iar ursul a scăpat de fiecare dată. După ce scăpa, îl „faulta” pe vânător…Și la a treia situație, ursul întreabă: „bă! tu ori ești prost, ori a început să-ți placă?”