Am primit notificari pe FB că Daniel Rezmireș a dat share unor postări de pe Munikipiu Buhuși. Superb! Mai ales că erau postări bune. Din ce a scris dânsul pe FB, o platformă publică, reiese că domnul Rezmireș s-a supărat că scriu despre Leduț (și nu numai) și amenință că va reclama la ISC și ISJ. Mă întreb ce va reclama? Singurul lucru pe care l-am construit în ultimii ani la Buhuși și are legăură de departe cu cele 2 instituții a fost un gard. Pe scurt: Daniel Rezmireș scrie public că vrea să dărâme gardul de la Parcul Copiilor Buhuși ca să se răzbune pe mine? Eu asta am înțeles, voi, cetățenii care ați donat sau ați muncit la gard, Comunitatea care a fost alături de mine în acest proiect numit „Parcul Copiilor”, voi ce părere aveți despre asta?

Daniel Rezmireș, fost viceprimar catastrofă, mă amenință încă din 2020 că mă va da în judecată. Duomnul acesta vrea cu orice preț să se răzbune pe mine dar, în tumultul sau la ceas de seară, nu înțelege ceva banal: eu nu mai sunt în funcție de conducere la Clubul Elevilor, deci mie nu îmi face nimic, face acestui oraș, face comunității care a donat, face primăriei.. că Primăria va prelua Clubul Elevilor de la anul. Deci Leduțu vrea să dărâme gardul primăriei, deși el este angajat la primărie, deci în slujba cetățeanului, nu?… Ura bate logica la el!:))

De ani de zile dorește domnul acesta să mă dea în judecată, să „mă pună cu botul pe labe!”, cum ar zice unii mai neinițiați. Vă zic simplu: dacă avea cu ce, mă dădea în judecată de acum 5 ani, dar nu are. Doar amenințări goale.

După ce am primit amenințări de la oameni importanți și puternici și Munikipiu nu s-a îndoit, credeți că mă împiedic eu de o vestuță?:)))) Cred că mă cunoașteți mai bine de atât. Leduțule, fă ce vrei tată că oricum nu te ia nimeni în seamă, doar te faci mai tare de râs, ceea ce eu susțin 100%:))))

Ca să vedeți cum e karma asta, în seara în care dădea share-uri și amenința online, iluminatul public din Buhuși a căzut total. Păi ce făcuși măi Leduțule? Ai dat share la postarea în care scriam că te întorci la cârma de „luminist șef” și ție ți s-a ars fitilul pe Facebook de a rămas orașul în beznă?:))) Așa e când nu mai ai mașină de serviciu, nu mai ai nici chef să-ți faci treaba ca lumea că ești ocupat să-ți rezolvi răfuielile personale și imaginare. Sau a fost doar karma?:)) Oricum ar fi, Trezirea, că ești plătit din bani publici.

Oameni buni, eu nu stau acum să-mi pierd vremea cu oameni din eșalonul 3, cei fără putere de decizie, cei despre care nu interesează pe nimeni pentru că-s.. plictisitori! Îl las să amenințe cât vrea, că o face în van, e doar penibil demersul! Joacă la cacealma și cu mine nu merge. Dacă era bărbat, făcea și plângerea, și dosarul penal în cei 5 ani de amenințări publice. Pagina Munikipiu e mult mai importantă decât amanațiile unui looser, unul care a ieșit pe ultimul loc, unul cu care nu vorbește nimeni, nici de la primărie, nici din oraș.. e evident că e pierdere de timp așa că revenim la chestiuni mai importante. Vă țin la curent și vă voi prezenta imagii de la dărâmarea gardului, dacă primarul va permite să se ajungă acolo….

Atașez o poză cu una dintre postari și lângă o poză cu orașul Buhuși în noaptea postărilor… beznă… sau e bezna minții?:))