Tot aud la televiziunile autohtone exprersia „a luat o binemeritată vacanță”. Ei bine ați observat că Munikipiul a luat o pauză. Eu am luat o pauză. A fost o perioadă plină și mi-am tras sufletul câteva săptămâni. Aș vrea să spun că „revenim în forță”, atât eu cât și Globul dar.. ce forță mai este în Buhuși? Vedeți vreo forță pe undeva? Eu văd totul la relanti. Așadar, revenim dar nu prea tare, că îi speriem și nu e frumos!:))

Au fost câteva concursuri de ocuparea unor posturi în primărie: la bibliotecă și Taxe și impozite două concursuri. Să le luăm pe rând: la bibliotecă, dacă e să întreb și Globul, aș spune că vor mai fi concursuri. Așa e feelingul meu, deși nu vreau să scriu mai multe pentru că e greu să scrii despre persoanele astea care pozează în victime. Nici despre notele la scris nu menționez că… iarăși punem botic.

La taxe și impozite a fost un concurs unde singurul candidat care a luat nota 3 la scris… Deci nu se mai poate reface concursul. Iată o economie. Urmează, pe 16 august, ultimul concurs cel de la Taxe și Ipozite unde fu contestația față de interviul doamnei Bigudiu. Interesant de aflat dacă duamna de la etajul 1 este încă în comisie… Măcar atâta sancțiune să primească după dezastrul de la primul concurs…

Mai interesant, pentru mine, este un anunț de pe site-ul primăriei care ne precizează un transfer. Se pare că există și persoane care au plecat din primărie, iar locul lăsat liber a fost ocupat prin transfer. Aș fi zis că toată lumea vrea să lucreze la primărie (sau chiar lucrează acolo) dar se pare că există și persoane care pleacă. Interesant, nu? Chiar de la parter, de la Urbanism ne-a plecat un arhitect despre care aș opina (și nu doar eu) că îi era pălăria prea mare și că a făcut gestul onorabil de a pleca. Abia acolo e interesantă situația și sperăm că fi înlocuit de o persoană care să fie mai maleabilă, mai în ton cu orașul Buhuși care este un „oraș-rural”.

Sunt curios ce se va întâmpla acum cu posturile neocupate având în vedere că nu se mai pot face angajări. ALELUIA! uite-așa forțează primăria să mai facă și niște economie. Că la spart bani aiurea suntem campioni!