Astăzi, 26 mai 2022, în cadrul ședinței de Consiliu Local, pe la ultimul punct (mascat) se va discuta/vota „Regulamentului serviciului de iluminat public al oraşului Buhuşi”. Dacă nu știați, primarul cu asta s-a ocupat: crearea de posturi pentru cine trebuie, restanțe de la alegeri:D

Deci ia ghiciți voi cine se va ocupa de acum de iluminat? Bravo! LedMan. Murim de râs!!:)))) Se întoarce la ce (nu) se pricepe, la iluminat. Batem pariu că o să fie praf? Un an jumate de iluminat s-a ocupat vicele și a fost BINE, acum se creează un serviciu nou unde Șef de serviciu va fi uns LedMan, așa prevăd eu în Glob iar Globul a zis bine și că lui LedMan i s-a pregătit post la Agricultură, el neavând Nicio legătură cu domeniul.

Iată deci cum un total nepriceput se va ocupa de iluminat pentru lui Vasile nu i se mai aprind becurile fără LedMan. Adevărul este că LeduMan a pierdut procesul cu Păscăluță și acum primarul îl face șef pe salariu mai mare ca să aibe bani de avocați:))))

Sunt curios ce va face Opoziția? Va vota cu două mâini? Da! Pentru că opoziția nu mai există. A fost neutralizată de PSD!

Apropo… iar vinde porimarul din terenurile orașului de parcă ar fi ale lui. Iar vinde cu vânzare directă ghici cui? Că se pare că o singură firmă a fost mereu abonată la schimburi și vânzări directe cu dezavantaje pentru primărie, adică pentru noi… ia ghiciți!:)))

La asta oare cum va vota consiliu… Apropo, Opoziția mai vine la serviciu?:)))