De mai bine de un an am evitat cu succes să mai scriu despre o persoană (nu personaj) din primărie. S-a plâns ca o fată mare la tot orașul că am ceva cu el și el e sfânt, așa că am decis să nu mai scriu despre dânsul cu frecvența obișnuită. L-am pomenit cred o dată, de două ori sporadic și fără importanță pentru că, la drept vorbind… nici nu mai are.

De vreo 2 luni am observat că s-a reactivat dânsul pe principiul lui Lăpușneanu: „dacă voi nu mă vreți, eu <mă vreau>”:)). Așa ca se bagă în seamă singur, cu o sălbăticie ce poate proveni doar din frustrarea unui om nebăgat în seamă, așa că apare singur, nechemat sau dorit, invocând diverse minciunele ca drept paravan al dorinței de a dezbate online… offf… obositor om.

Când citesc comentariile sale în cascadă, e ca și cum aș citi filele din romanul ”Cel mai frustrat dintre pământeni”. Lipsa totală de atenție din ultimul an l-a frustrat teribil pe acest copil teribil al servilismului politic.

Sincer, nu am scris în ultimul an despre dânsul și pentru că, în realitate, nu mă interesează persoanele secundare, cele din eșalonul 10 cum este el. Vorba aia: „despre morți numai de bine”. El este trecut la persoane de care nu mă leagă niciun interes pentru că politic (sau decizional) nu reprezintă ceva care să merite atenția unui articol. Aceste personaje secundare sunt doar niște tentacole care nu au nicio voință proprie. Dacă scriu, scriu de cineva Viu, cum e Vicele. El este omul momentului, nu Șăful pă cultură. În plus, despre Șăful pă cultură nu aș ști ce să scriu, deoarece… nu știu cu ce se ocupă:))). Ca idee: spectacolele sunt organizate de Mitrea, a zis-o și el, la Bibliotecă se ocupă dl. Fercu de evenimente, la sport avem director și președinte, plus antrenorii, plus contabil… Deci toate activitățile sunt acoperite de oameni. Ce a mai rămas? A! Cinematograful și Sala Polivalentă. Păi dacă se ocupă cu alea… eu nu am ce scrie.

Doar că observ că domnul este extrem de supărat că nu e băgat destul în seamă. Ba chiar e atât de nevorbit că e dispus să se contrazică singur doar de dragul unei conversații care să-l facă vizibil pentru o zi la o cafea în primărie. Doar că el e din categoria ”cafeaua a două”. Nu prezintă atâta interes pentru o discuție de prima cafea, de pauza de la 10.

Acum, citind ce am scris, pare că vă uitați la telenovela Adela pe Anena 1, nu? Și așa e ultimul episod săptămâna aceasta, deci o să fie și ultimul episod pentru Tzintzi. Nu mai pot nici eu să stau să răspund unui om frustrat că e nebăgat în seamă și se bagă singur. Of, Adrian! Hai să trecem de gimnaziu. Ai loc să-ți verși frustrările și dramoletele personale pe toate paginile pe care le ai, dragă mogul media de Buhuș!:))) La următorul comentariu fluviu, o să-ți răspund așa cum meriți, la mișto. Dacă ești curios cum… încearcă dar .. ai mai dat report pe facebook și tot e online poza. :))

Hai! Fiecare la scara lui! :*

With all my love and sympathy!:*