Am așteptat venirea noului an pentru a filma episodul din urmă al aventurii noastre numite Parcul Copiilor Buhuși, în această formă. Am făcut o scurtă recapitulare a principalelor schimbări, investiții și evenimente pe care le-am desfășurat atât la Parc, cât și cu copiii la Club.

2021 a fost un an greu dar frumos. Cu realizări frumoase. S-au pus bazele unui frumos proiect și comunitatea buhușeană a demonstrat că se poate uni pentru un scop frumos. Chiar dacă din 2022 nu voi mai fi coordonator la Clubul Copiilor Buhuși, activitățile continuă și, dacă vom avea fonduri, vă promit aici, în scris, că voi continua frumosul proiect cu speranța că în acest an vom putea monta câteva leagăne cu ajutorul asociației Artă Cultură și Natură, în partea din față a parcului. Asociația are un parteneriat în derulare cu Palatul Copiilor Bacău, parteneriat prin care am realizat activitățile din această toamnă. Dacă acest parteneriat nu va fi dizolvat, putem în continuare face investiții și proiecte cool.

Am vrut să mulțumesc sponsorilor, partenerilor, firmelor care au pus umărul dar și voluntarilor care au oferit din timpul lor pentru a face acest spațiu cât mai frumos. Mulțumesc și Consiliului Local și dl primar pentru dotările de la cercurile de Modelaj și Tir cu Arcul, dotări în valoare de 12.500 ron – vedeți în video detalii.

Fiți siguri că voi mai avea activități, așa cum v-am obișnuit. Tancul nu se oprește în câteva reclamații, inspecții, jigniri și mă știți că nu cedez la șantaj, în orice formă vine el. Cred că o parte dintre voi mă cunoașteți deja că e greu să fiu oprit, ca marfarul, inerția mare. :))

Mulțumesc din toată inima pentru susținere, fără voi nu reușeam, vă spun din suflet asta. Mulțumesc și celor care m-au înjurat sau care m-au reclamat. M-ați întărit mai mult decât ați sperat. Suntem cu toții oameni. Să avem un an mai bun, plin de realizări si SANATATE!, ca-i mai buna decât toate. Vă pup și vă îmbrățișez.

Ștefan