Imediat după alegerile locale din 2020, în luna octombrie, am realizat un interviu domnul Vasile Zaharia, reales în funcția de primar aici, la Buhuși.

Am avut un set de întrebări la care domnul primar mi-a răspuns și mi-a făcut și câteva promisiuni. una dintre ele a fost că strada Mircea Voievod va fi GATA până la finalul anului 2021. Suntem în ianuarie 2022 și strada arată fix la fel. Oamenii de pe acea stradă sunt gospodari, cu case frumoase, au plătit impozitele și au și votat, statistic vorbind, cu domnul Zaharia. Sunt oameni care de 5 ani stau în noroaie, în glod. Oameni care au schimbat bielete antiruliu, capete de bară, bucșe la mași… din banii lor. Acești oameni nu au mașină de serviciu un Duster de la primărie să intre prin acele tranșee.

Dar.. cui îi mai pasă? Îi pasă cuiva? Dacă le păsa, se sesiza cineva că domnul primar nu a alocat bani pentru acea stradă în bugetul din 2021, cel puțin așa reiese din bugetul foarte foarte superficial descris de duamna contabil Șăf.

Consilierii? Dorm! Toți! Ăia de la pesede tac … deși merg prin aceleași noroaie iar Opoziție? Iar o Opoziție adevărată nu ar accepta așa bugete fără explicații de la duamna contabil șăf și nici nu ar accepta așa străzi. Doar că și ei uită de Mircea Voievod.

Problema mare este că strada Mircea Voievod avea banii din 2015… acolo trebuia să iasă treabă bună și de mult, mai ales dacă avem un primar inginer… nu? Eu așa zic. Dar vă spun 100% că va fi asfaltată… la alegerile din 2024, că noi așa ne-am obișnuit. Revin cu detalii în alt episod mai amplu pe această temă de campanie pesedistă.

Deocamdată vă las cu acest clip în care domnul primar Zaharia promite faptul că cel târziu la final de 2021 va fi asfaltată strada Mircea Voievod. E asfalt invizibil? Există?

La finalul acestui clip vedeți imagini de pe 20 ianuarie 2022 pe aceeași stradă… aceeași mizerie ca în 2021, 2020, 2019, 2018, 2017… e oau! nu?