De Crăciun, toată lumea primește cadouri. Din partea Munikipiului vă transmit numai veselie, fericire în familie, sănătate și liniște. Să dea Dumnezeu zile mai frumoase și mai multă liniște.

Am consultat Globul de Cristal și mi-a spus să vă transmit că nu vă uită și că vă salută pe fiecare în parte acum, de ziua lui Iisus, cea mai longevivă petrecere din istoria noastră, a acestui popor. Serbăm această zi cu sfințenie și cei mai bucuroși sunt copiii.

Desigur, în fiecare dintre noi este un copil. Globul mi-a arătat ce cadouri au primit copiii din fiecare persoană publică a orașului. Așadar, avem 10 cadouri de la Moșu pentru copilul din ei:)

  1. Copilul din primarul Zaharia a primit mai multe pensule, pânze, culori în ulei și un bilet doar dus către Toscana, pentru a picta peisaje acum, că tot a intrat la pensie de un an:)
  2. Copilul din viceprimarul Danuț a primit un set de lopățele de jucat în nisip la mare, la Jupiter. El de mic făcea treabă și când se juca.
  3. Copilul din doamna contabil șăf a primit o mașină de cusut pentru visul său din copilărie:)
  4. Copilul din domnul Găucan a primit poze de la școală alături de colegii de generație: Gelu Voican Voiculescu și colegul de banca Ion Iliescu.
  5. Copilul din Bosul Sârmos a primit un set de mașinuțe de jucărie că asta și-a dorit mereu. Pe GPL.
  6. Copilul din nea Ionel a primit o minge de rugby și un echipament complet pentru veritabil nr. 10. A mai primit și un joc de Monopoly, spre exersare.
  7. Copilul din avocatul Rotaru a primit o motocicletă de jucărie, cu roți ajutătoare. A doua zi i-a dat foc pentru că „vreau una adevărată, nu sărăkie de asta”. (ceea ce s-a întâmplat mai târziu puțin)
  8. Copilul din dl. Cojocaru a primit secretul pentru cele mai bune ecleruri din copilăria noastră!
  9. Copilul din Adrian Păduraru a primit un fluier de arbitru de divizia A la fotbal.
  10. Copilul din LedMan nu a primit nimic deoarece nu era acasă, era la tribunal, dădea cu pietre în geamuri și fuma chiștoace. Anul ăsta iar nu primește cadou.

Bonus: Copilul din Munikipiu a primit… Globul de Cristal.

Copilul din voi ce a primit de Crăciun? Sărbători cu bine!!:*