Domnul primar a colantat mașina de serviciu de la primărie! Nici nu a durat 4 luni, dar la cum a colantat-o, merită să analizăm profunzimea unui gest care poate fi aroganță sau ceva mai mult!…:))

Să începem cu produsul final. Pun aici poza cu mașina de serviciu a domnului primarul colantată. Și, dacă nu aveți ochelari buni, nu o să observați. A colantat mașina cu un scris mic, meschin, la haion, culoarea gri închis pe mașina gri închis. Deci…nu se vede nimic, nimic! Dacă nu îți arăt cu mâna, nu vezi!:))) Mai jos poză, unde e cu roșu e scris „primăria Buhuși”!

Voi vedeți ceva? Trebuie să fii la 30 de cm distanță să vezi. Dar știți ce se vede de 30 de metri distanță? Pancarta cu „REZERVAT” locul de parcare pentru mașina de serviciu a primarului. Domnul primar a pus în fața primăriei pancarte cu REZERVAT și numerele de mașină pentru care e rezervat locul, tare nu? Doar că, ce să vezi. Nu mă deranjează că primarul și-a rezervat locul de parcare în fața primăriei. Pentru că domnul primar, pentru prima dată în cariera sa de politician, a lăsat puțin orgoliul deoparte și a lăsat mașina de serviciu… la serviciu, adică la primărie. Eram obișnuiți să vedem mașina de serviciu, mașina primăriei, parcată pe strada Văioagă (care devenise „strada primarului”). Ceea ce nu e ok pentru că e mașină de serviciu și pentru că asociezi omul cu funcția, asociind puterea instituției cu imaginea personală a unui cetățean, duce la un soi de bullying.

Colantarea cu culoarea gri pe gri, cu scris mic, a fost criticată de consilieri care au interpretat gestul ca fiind gen: „Ia că am colantat, ce-o să faceți!?”.

Ei! știți ce a făcut domnul Zaharia cu acest gest? A arătat că îi este rușine de orașul nostru. Îi este rușine de instituția pe care o reprezintă. Îi este rușine de noi. Altfel, de ce să scrii atât de mic? De ce să te ascunzi? Dacă eu eram în locul lui, oameni buni, făceam o colantare de mă ținea minte oricine. Păi, în 2021, să iei la mișto această OPORTUNITATE în loc să folosești această șansă ca să te marchetezi, ca să arăți că ești MÂNDRU de orașul pe care îl conduci? Pfoai!

Domnu’ primar, dacă nu aveți cu cine vă consulta, sunați-mă că știți ce idei v-am dat până acum, pro bono. Chiar dacă nu mai candidați, mândria de fi buhușean TREBUIE să fie pentru că acest oraș v-a făcut cine sunteți și dvs. Sunteți dator față de el.

Cum era să colantați Duster-ul cu un peisaj buhușean superb și pe capotă un slogan al orașului. Uite, vă dau eu 10 slogane, și alegeți unul. Vă dau și ideea asta gratuit. Ne trebuie un slogan pentru oraș, ca să facem ceva și pe turism. „Buhuși, puternici împreună!” Nu vă place acesta, mai am nouă bucăți:))

Pe mine nu mă deranjează cum ați colantat, este problema dvs., mă deranjează că primarul orașului nostru se jenează sau îi este rușine de orașul meu, orașul Buhuși sau de primăria orașului nostru. Asta nu doar mă deranjează, asta mă doare. Pentru că asta e mesajul pe care îl transmite această aroganță care pare inofensivă, dar nu e.

Pun și poze cu câteva colantări luate de pe net, dar ideile sunt mărginite doar de imaginația noastră. Vă ofer imaginația mea gratis!

P.S. – Autobuzul din poze e foarte tare, este reclamă pentru o grădină zoo. Arată creativitate… uite ce se poate face, pff!