Dragi prieteni,

Mă foarte bucur că am (de astăzi) posibilitatea de a împărtăși cu voi un scurt metraj pe care l-am filmat la Buhuși, în primăvara anului 2016.

La orice festival am participat, spuneam că sunt din Buhuși, apoi explicam unde este el localizat, un scurt istoric și despre cum am filmat, în 3 zile, scurtmetrajul „Ofițer”. Povestea realizării: echipa mică și dedicată, buget inexistent și dorința de a realiza un scurtmetraj pentru lucrarea de Disertație la terminarea studiilor masterale în Regie de Film.

Scurtmetrajul s-a lansat la Portul Cultural Cetate, în toamna anului 2016, la festivalul de film și „delicatețuri” al maestrului Mircea Dinescu. Apoi a urmat turul festivalurilor de profil unde filmul a primit mai multe premii naționale și internaționale, spre exemplu trofeul la „Constanța International Film Festival” sau trofeul festivalului „Balkan Beyound Borders”, de la Novi Sad, în toamna anului 2018, fiind singurul român care a câștigat acest trofeu. De atunci, mulți prieteni îmi cer să vadă această dramedie și acum avem posibilitatea de a vedea, online, acest film făcut cu mare drag de o echipă ce are și buhușeni cărora le mulțumesc din inimă pentru suport…

Hai vă pup și enjoy the film!

Nu uitați de popcorn!:)