Zilele acestea, consilierii orașului au avut un demers extrem de interesant, la care achiesez cu câteva argumente de bun simț. Consilierii au semnat pentru schimbarea din funcția de președinte a Clubului Sportiv Orășenesc Buhuși pe domnul Adrian Păduraru.

Domnul Păduraru, simțind cum i se ia jucăria, a început să „plângă” în presa băcăuană. Am citit un articol atât de elogios, încât aproape că aș fi crezut cât de bun este domnul Adrian Păduraru, dacă nu i-aș cunoaște activitatea. Pe scurt, domnul Adrian Păduraru, se plânge de un atac politic. Oare așa este?

PSD deține monopolul asupra acestui club sportiv, susținut de bugetul local, de ani de zile. Domnul Adrian Păduraru a fost ani de zile președinte de TSD Buhuși (politică…). Deci a fost „uns” în funcție de… partid. Și acum, că partidul nu mai are susținere, se plânge de atac politic.

Așadar: când a fost numit politic era ok, dar revocat politic nu e ok.. Oau! Păi e corect așa?

Păi e la fel de „corect” ca atunci când te lauzi cu performanțele copiilor, nu ale tale. Dar de ce „plânge” atât de tare domnul Adrian Păduraru? Probabil pentru că bugetul CSO Buhuși este cel mai mare din istorie, de câteva miliarde bune? Se duce controlul la vana cu bani?… Întreb.. asta o fi miza? În condițiile în care competițiile sunt oprite, iar anul trecut CSO a rămas în buget cu 65.000 RON pe care nu i-a consumat și voia primarul să cumpere becuri în ultimele 2 săptămâni din 2020, remember?

Eu cred că domnul Păduraru nu are ce căuta în această funcție pentru că postul de Șef Cultură-Sport îl face Incompatibil cu funcția de Președinte CSO. Ori președinte CSO, ori ești șef serviciu Cultură Sport! Alege! Cum se consultă președintele CSO cu Șeful Cultură și Sport pe strategia de dezvoltare a orașului pe departamentul sportiv? Se consultă domnul Adrian cu domnul Păduraru? Nu merge. Să aleagă o funcție și gata! El vrea și președinte și Șef, suferă de el?:)))

Cât despre politică? Acest club sportiv a fost condus de lideri PSD dintotdeauna…și dl. Zaharia a fost președinte la CSO și știm ce performanțe au fost…

Domnilor, vreți transparență decizională și vreți performanță? Vă propun ca acest post să fie ocupat de…un apolitic. Un om care nu e membru de partid. Iată cum depolitizăm o zonă a sportului pentru copii.

Eu nu sunt membru de partid. Tocmai de asta niciodată nu voi fi eu numit acolo deși…dacă-mi dai mie 3-5 miliarde pe mână,… MINUNI fac! Plus performanță, nu vacanțe în Germania și Bielorusia.

V-am pupa-t pe aroganță!:*