Marți, 30 martie AC, ora 18, în centrul orașului era forfotă mare. Un grup de cetățeni protestau, jandarmii îi păzeau și membrii PSD ieșeau de la ședința de partid ce avusese loc la Casa de Cultură. STOP! Cum? Ce? WHAT?

Da! Ați citit bine: ședința de partid a PSD avea loc la Casa de Cultură Elisabeta Bostan. Da, da, ați citit bine, din Buhuși… Deci avem 3,3 la mie, primarul hotărăște că ședința de Consiliu Local trebuie făcută online că NU se poate să fie făcută fizic pentru că e COVID și-s măsuri, DAAAR el face ședință de partid în aceeași sală și aceleași condiții? DA! Incredibil, știu!

Deci este de cascadorii râsului dacă nu e de plâns. Cum dom’le să faci ședință de partid în pandemie când așa o rată de infectare oficială de 3,3 și neoficială de 8? Păi cum să nu protesteze oamenii când se văd sfidați. Deci PSD are voie să facă ședința, dar sălile de fitness se închid, restaurantele n-au voie și Ședința de CL se face online? OAU! Dublu standard. Dublă măsură!! Asemenea ipocrizie nu poate fi cu nimic depășită decât de…ați ghicit: Aroganță!

În video l-am confruntat pe liderul PSD, domnul primar Zaharia. L-am atenționat că se află la o ședință de partid folosind mașina de serviciu. Casa de Cultură se află la 200 de metri de primărie, dar e grea deplasarea… Așa că dânsul a luat mașina de serviciu. L-am confruntat pe domnul primar, vedeți video, iar acesta a spus că el e primar non-stop și că legea îi permite să meargă și la cumpărături și la ședințe de partid și unde vrea dânsul cu mașina de serviciu. Dar MORAL și de bun simț nu era să meargă naibii pe jos 200 de metri de la primărie să nu ia mașina de serviciu la partid??? Ba da! Dar aroganța și teama de oameni…că aia e..,îi e frică domnule să dea ochii cu cetățenii. Că de Covid nu îi este că dacă îi era teamă de Covid nu făcea ședința de partid când are 3,3!

Bașca, unii membri de la partid ieșeau de la ședință folosind ușa principală pe acolo pe unde, teoretic, intră DOAR cei care merg la vaccin, că e centru de vaccinare. Deci în aceeași clădire unde lumea face vaccin se fac ședințe de partid cu zeci de oameni dar NU se pot ține ședințe cu 19 consilieri ALEȘI de cetățeni! Tare ce vă scriu sau ce? E tare primarul, dacă nici asta nu e dublă măsură, nu știu ce mai este. Sau îi e frică de ședința de consiliu ca scufița roșie de lup?…

PS: Mașina de serviciu a primăriei pe care o folosește primarul NU este nici acum colantată și este și boțită toată. Cine va plăti pentru reparație? Noi?