Încerc, vinerea, să scriu și articole în care să spun lucrurile bune care se întâmplă la Buhuși. Cumva există percepția (greșită) că eu scriu la nivel personal. Nimic mai fals, scriu ce văd pentru că trebuie și cineva să scrie. Nu suntem toți mulțumiți. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, am lăudat acțiunile bune, pozitive de la nivel local. Cum ar fi renovarea bibliotecii, montarea de cocoașe la trecerea de pietoni, schimbarea numelui de la Casa de Cultură și mă bucur încă o dată că au acceptat propunerea mea … săptămâna trecută, spre surprinderea multora, am scris despre munca bună pe care o face noul Vice. Sper doar să nu fie entuziasm de început și să continue.

Astăzi vreau să vă prezint încă o acțiune reușită: curățarea geigerelor și a tubulaturii ce colectează apa pluvială. Am observat o campanie întreagă desfășurată pe (aproape) toată suprafața orașului prin care canalizarea și geigerele ca colectează apa pluvială au fost curățate de noroi, deșeuri etc. Bravos! Prevenție. De bun augur.

Chiar dacă nu mai locuiesc la adresa de pe Tineretului 24, aș vrea să sugerez domnului vice poate curăță și geigerele din fața școlii Mihai Eminescu. Acolo se formează bălți imense pentru că de 10 ani nu mai curăță nimeni canalizarea de la geigere. Poate se ocupă și îi mulțumesc în avans în numele foștilor mei vecini, că eu m-am mutat de ceva vreme.

În poză vedem cât pământ (mizerie) a fost scos din fiecare geiger. Pe Republicii și pe 1Mai au fost scoase astfel de movile ce formau dopuri și apa pluvială nu se putea scurge.