Pamflet pe pâine

Cel mai „penal„ primar

Vasile Zaharia, vremelnicul primar al urbei noastre, este de departe cel mai penal primar din istoria noastră. Termenul de „penal” are mai multe sensuri. Când spui penal, spui om anchetat penal. Ceea ce Zaharia a fost și a dat la pace cu procurorii dându-și demisia ca viceprimar. Oricum a fost un viceprimar slab, foarte slab. În afară că a fost anchetat penal, nu a avut nimic notabil. A luat, ca și acum, salariul degeaba. Unii spun că-și dădea singur de lucru firmei sale. Că, deși nu avea dreptul legal, ca viceprimar dădea unele activități remunerate firmei proprii… Vorbe din oraș, un procuror bun le-ar dovedi, dacă nu ar fi prescrise.

Dar primarul Zaharia este penal din alt punct devedere, la modul figurat este cel mai mare penal din oraș, adică un om fără cuvânt sau caracter. Un bărbat fără bărbăție, cel care calcă pe cadravre, care vinde pe oricine doar, doar mai câștigă un mandat. Zaharia scuipă legea în față nerespectând-o. Deși are o lege de finanțare, are buget alocat, dânsul finanțează doar campaniile mascate ale PSD. Spre exemplu nu respecta o lege doar pentru a trimite, pe banii noștri, TSD în Germania, adică o campanie electorală pe banii noștri (fără ca acești bani să treacă prin buget… nicio anchetă pentru asta?)… Nu respecta HCL și REFFUZĂ SĂ DEA BANI LA NOII NĂSCUȚI, dar are 120.000 pentru zilele orașului, loc unde buhușenul nu mai merge, vin doar de la țară, de prin prejurimi.

Iată cât de penal este acest om. A trecut nivelul de penibil, acum este penal de-a dreptul. Te minte pe față, nu respectă legi, nu respectă HCL uri, ascunde bani, ascunde proiecte, îngroapă orașul în datorii și toate astea în timp ce-și mărește salariul ăla gras pentru? Pentru ce un salariu așa mare? pentru NIMIC realizat. Cel mai mare eșec al acestui oraș este Vasile Zaharia. Noroc că nu e născut aici, că ne făceam de cacao total. De departe cel mai slab, hâtru, rău voitor, mincinos, mândru, răzbunător și penal primar pe care eu l-am cunoscut.

Ar trebui să aibe un minimum de bun simț și să iasă la pensie acum, cu acest salariu GIGANTIC. Și așa va avea și pensie specială, nu? Ce îi mai trebuie? Să se mai răzbune încă 4 ani pe noi? Vrea 4 ani ca să mai distrugă puțin câte puțin orașul? Așa se pare! Caracter zero!
#canceruldezvoltăriiorașului

Previous

Un primar stă pe pisc c-un pix în plisc.

Next

Cine vine la alegeri? ep. 2. AUR

1 Comment

  1. Vasile Zaharia este un exemplu trist de „primar penal”. Fara mila si simt de raspundere, el foloseste bugetul orasului in interese personale, nu in interesele cetateanului de la care a primit acest mandat. In pofida legii si obiectivitatii, prefera sa investeasca in propriile lui interese si sa se serveasca de post pentru a-si imbogati propriile buzunare. Prin urmare, barbatul acesta este unul fara mila si, din nefericire, este primarul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén