Titlul ar trebui sa fie de fapt un meme. Deoarece pixul pe care ni-l arată domnul primar este locul unde-l doare de cetățeni! Dacă va plângeți de apă, de străzi, de investiții, de miros etc, domnul primar scoate dibaci pixul din plisc. E plin de dureri pixul ăsta și le aduna de muuulți ani.

Exista, totuși, si cetățeni cu adevărat importanți la Buhuși. De exemplul împăratul nu prinde durerea de pix. Nu, nu. Daca Împăratul cere ceva, păi se face!! Zilnic domnul primar caută soluții pentru a inventa posturi de economist sau ceva bun pentru duamna consilieră. Pai nu o poate lăsa așa, fără ceva sigur, de viitor. Nu o poți lăsa să se „chinuie” așa sărăcuța… Că se supără și plânge si nu o mai împacă nimeni, nici domnul vice, oricate cafele ar aduce… ea tot supărată ie.

Păi vă dați seama așa o economistă de bună și nu are post? E păcat! O să vă spună și protopopu ca e pacat, ca si el tare s-a simpatizat, tot cu economistele… Vă zic, e păcat! E păcat să nu dea faliment si primăria cum a dat banca. Păcat… mare păcat!

Așa că hai repede domnu primar, lasati pixu ca el adună dureri de la fraierii care v-au votat. Neinteresanți! Dumnevoastră trebuie doar să rezolvați sinecura, cea care v-a îndatorat atât de tare la campania din 2020…