Tot aud în Buhuși promisiuni electorale că se vor construi blocuri, stadioane, complexe, parcuri… urmează autostrăzile suspendate. Pe hârtie și la promisiuni suntem Campioni mondial. La muncă e mai greu. Nu sunt in stare sa termine o stradă de 7 ani, dar se laudă că vor face orașe întregi… a început campania, e clar!

Din punctu meu de vedere, orașul este grav bolnav iar boala este „politrucism acut”. Este nevoie de o operație prin care să fie stârpită această tumoră beningă numită Zaharia. Cred că toți primarii mint, dar să te mintă public, în față, de față cu zeci de oameni, asta e oau!

Mii de buhușeni au plecat și nu se mai întorc acasă… nu se vor mai întoarce din cauza acestui politruc plăvan, acestui mincinos care promite dar nu este in stare de absolut nimic fără ca interesul să fie puțină campanie electorală. Cei care au rămas sunt blazați. Puțini, prea puțini realizează in ce mocirlă sunt ținuți de cel mai puturos primar din istoria acestui oraș. Cei ce rămân se mulțumesc să supraviețuiască de la o zi la alta prin glod, fără apă curentă și mințiți zilnic de către omul partidului unic.

Politrucul s-a folosit de scaunul pe care a aterizat din greșeală pentru a se răzbuna pe rivali, lovind in elevi, copii și oameni simpli fără milă dar mai ales.. fără scrupule. Un om fără inimă și fără Dumnezeu, care a descoperit biserica doar după ce a ajuns primar. Pupă orice icoană îi păstrează scaunul ce nu poate fi ținut mult, in primul, din cauza vârstei.

ORICE om va veni după acest primar va fi o schimbare în bine deoarece toată ura si frustrarea acestui mic, mic om.. toate acestea vor pleca odată cu el și va fi un nou inceput. Se va incheia, în sfârșit, o etapă neagră a Buhușiului numită hegemonia Turcea-Zaharia… doi penali, anchetați în același dosar, au loc doar în negrele pagini de istorie.

#opriticancerul #lagunoi