Dintr-o postare de pe Facebook a deputatului PSD Ionel Floroiu am aflat că astăzi au avut loc alegeri la PSD Buhuși. A câștigat domnul Zaharia, evident. Cu această ocazie festivă, domnul deputat face următoarea postare extrem de interesantă – vezi poza de mai jos.

Înțeleg faptul că domnul Zaharia are susținere totală de la PSD: au fost prezenți și domnu deputat Floroiu, și domnu ieuroparlamentar Benea, și doamna Egarmin de la Inspectoratul Școlar, și prefectul a fost la poză, și domnul Găucan. Toată spuma PSD, ce să mai!

Citind postarea domnului deputat, am remarcat câteva aspecte interesante. Dânsul scrie că primarul este la primul mandat. Greșit. Este primar de șase ani, nu de doi ani. Ba mai mult, domnul Zaharia a mai fost vice o decadă… Ca să fim corecți și să păstrăm proporțiile.

Secundo, domnul Ionel scrie „A știut (primarul n.r.) să-și aleagă o echipă bună”, făcând referire la managerul spitalului. Eu credeam că managerul nu este ales de primar… e concurs, nu? Comenatriul corect ar fi fost: „Constantin Poiană este un bun manager – punct:” Indiferent de partid sau cine era primar, Poiană e unicat pentru oraș și spital. Un manager rarisim!

Și trei… sună atât de comunist „conferință orășenească”… Sună decripit cumva…

Felicitări domnu Zaharia. Am senzația că o să-l avem încă un mandat primar. Ca să fie 3 mandate noi, consecutive:D