Ieri, camera Derutaților din Parlamentul României a votat mărirea salariilor aleșilor local. Cred că se deschide o portiță să fie marite multe salarii din primărie care eau limitate de cele ale primarului.

Sunt atât de multe de spus despre inechitatea gestului de amări doar aleșilor salariile, cei care oricum au salarii mari. Aș avea de scris multe dar, pe bune, mai contează? Cu sau fără câteva sute de mii de euro, oricum nu se asfalta Dimitrie Cantemir. Practic, unii de prin primării primesc subvenția la gaz.

Ce mi se pare totuși Halucinant este că toți primarii primesc această mărire. Nu există niciun criteriu de… performanță. Ce vreau să spun e simplu: Buhuși este declart orașul cel mai slab din Europa conform băncii Mondiale iar primarul primește un bonus la salariu. Pe mine asta mă intrigă. Faptul că nimănui nu-i pasă că suntem praf, ultimii din curtea școlii, orașul cu cea mai slabă calitate a vieții, pe timp de criza majoră mărește salariul edilului.

Oau! Cum ar fi la dvs la serviciu să ieșiți cel mai slab angajat din companie și.. să fiți premiat pentru asta cu vreo 10% din salariu. N-aș refuza 1.300 la salariu. Doar că, având în vedere rezultatele de la serviciu… aș fi departe tare de o astfel de premiere… concluzia mea: nasol să ai rezultate în România…:)