Voi l-ați simțit?

Institutul național de cercetare – dezvoltare pentru fizica pământului INCDFP ne-a transmis că ieri a fost înregistrat un cutremur cu intensitatea de 4,4 pe scara Martinelter cu epicentrul al Buhuși, în zona centrului. Cutremurul s-a produs în jurul orelor 13.30.

Fiind o zonă fără activitate seismică, a avut loc o investigație și, după mai multe cercetări, s-a constatat că seismul a fost provocat de sforăitul duamnei Mitrea care dormea liniștită, într-un post cald, de mai bine de patru ani.

Primăria a intervenit în apărarea duamnei și va scrie un proiect pe fonduri europene pentru montarea de manșoane de cauciuc speciale, aduse din Japonia, pentru a atenua vibrațiile. Astfel, Casa de Cultură va fi singura clădire pe rulmenți și manșoane din Buhuși, pentru a rezista la sforăitul de proporții seismice.

Investiția se va ridica, inițial, la 2 milioane de euro dar, după ce va fi fost preluată de duamna Mitrea, proiectul a crescut, brusc, la 4 milioane și va dura, între doi ani și până la pensie…

Adevărul este că nu este vina duamnei. Ea nu are nicio vină pentru că somnul este defect profesional. Ar trebui să o plătim extra pentru asta pentru că ea a fost senator 4 ani, e clar că a deprins bine tehnica dormitului în post… numai dacă ne uităm câte intervenții a avut în senat, sau propuneri legislative, sau interpelări, sau sforăituri!:))))

Somn ușor, duamna Mitrea face cultură pentru tine.