Că se ia des apa, ne-am obișnuit deja. Dar și când vine, zice că e posedată! E plină de… fantoma apei – adică aerul de pe țeavă care-ți rupe instalația. Iar seara, după 11-12, scade presiunea, ca la prostată… Noi, cei de la Munikipiul Pharma pentru problemele cu gazele și presiune scăzută am inventat un medicament minune: Carbomol Uno, combinația perfectă dintre Carbocit pentru „gazele de țeavă” și Prostamol UNO pentru presiunea scăzută…

Dimineața, mai întâi se învârte în gol apometrul de zici că e la concurs. Se învârte fără apă, doar ”umbră” de apă – aerul de pe țeavă – GAZE. Mai rău e la case unde stai câte o oră să dai afară „gazele” de pe țeavă. Îți sare detergentul praf din mașină dacă-ți tușește o dată țeava.

Dar ce te faci când, pe la 12 noaptea, vrei și tu, naiv, să faci un duș. NU AI VOIE! Nema presiunea. Jetul de apă este demn de un pensionar internat pentru operație la prostată. Apoi se ia cu totul apa pe la 1 dimineața urmând ca a doua zi să avem iarăși… ”gazele” de dimineață. Este un ciclu care nu se oprește si… prognoza mea este că va fi din ce în ce mai rău, cine are hidrofor să trăiască!