Pamflet pe pâine

Show, spectacol și artificii în CL Bohoș. Avem Opoziție?:)

Puțin ocupat cu sărbătorirea primul an din viața Munikipiului, nu am fost foarte atent la Consiliul Local dar am lăsat pentru luni să analizăm cum fu în consiliu. Băi! S-au trezit oamenii! Jur! Ceva e acolo… deci să fi greșit Globul meu de Cristal, s-a defectat? Nu mai are cip de la Bil Geiț?? Nu cred… cred că e doar o amânare. Hai pe rând!

În primul rând domnul Cojocaru a devenit „El Presidente” de ședință pentru următoarele 3 luni. E important de precizat pentru că acum poate vorbi mult și în calitate oficială de „prezidente” nu doar de consilier.

Ședința se aștepta să fie tensionată deoarece și pe comisii avuseseră loc discuții. Practic, unde au putut, consilierii din opoziție l-au ars pe primar din toate pozițiile. Să vezi cum s-a blocat Zaharia văzând cum se votau toate amendamentele. Zaharia se făcea din ce în ce mai roșu la față, știți cum face el când se enervează și e roșu bordo? Așa era la un moment dat când i-au luat până și banii de cafea a lui Zaharia. Da, Fraților! I-au tăiat protocolul! Bahahaha!! Cum plângea, cum se mai milogea la ei, cum au intervenit consilierii PSD că: „haideți să fim oameni”.. adică i-au dat la operație! Așa o karmă de rapidă? DA!! De unde Zaharia era șăfu’ la tot, arogant și superior… acum deodată Zaharia se milogea la ei să nu-i taie cafeaua? DA! Mor!:))))) nu există ceva mai tare! Păi cum bre nea Vasile? Ți-au luat băieții banii de înghețată? Și nici nu a știut Zaharia să o piardă, cu demnitate, NU! A pierdut urât, (as usual) fără să realizeze că a semănat vânt… s-a întors furtuna. Nu poți să fii arogant cu toată lumea… nu se poate. Ți-o iei la un moment dat!

Apoi s-a votat și inscripționarea mașinii de primar și vice! DAAAA!!!! Sunt pentru!, ca să vedem în fiecare duminică primăria la biserică! Da! Ani de zile mașina vicelui era mașină de casă nu de serviciu, o vedeai la LIDL, la karate… peste tot pe banii de motorină plătiți de noi… o fi legal? A stai, venind vorba de motorină! S-a tăiat și acolo! De fapt doar s-a dat cât s-a consumat, propriu zis nu s-a tăiat dar Zaharia, în aroganța-i specifică, a luat-o ca pe o tăiere:))

Vă spun, stătea Vasile ca blonda aia între 5 negri, vai de capul lui:))))

Am râs! Amuzant complet. Mai prezenți și guralivi au fost: Rotaru (PRO), domnul Giani (PSD), Dornescu (PNL). Amuzante total total intervențiile domnului Diaconu. Un Giuvaier! Deci la 20 de minute intervine el cu Tomberonul. Foarte tare protestul domnului Diaconu, mor!:))) Apoi a vorbit și Turcea când se certau pe protocol:)) zice:
Turcea – „Eu am fost 16 ani primar și nu am avut fond de protocol.”
Zaharia – ”Da, dar eu nu am magazin, dumneavoastră trimiteați imediat la magazin”
Superb, deci Zaharia recunoaște că Turcea cheltuia din banii lui și că e supărat că i-a dat la savarinele din protocol.

Apropo de Savarine, să vă zic vedeta incontestabilă a acestui Consiliu Local: Ecler. Vai, cât am râs. Vai, cât de amuzant. Dacă nu știam cine este și îl vedeam prima oară în viață… cred că mă și prostea să-l cred! Cum vorbește el și se înfoaie! :))) Genial. A fost de departe vedeta, bomboana de pe colivă, sclipiciul din bula de Fanta. Clar el are niște calități oratorice si de IG Rusu, vrăjitor, păcat de caracter și că a umblat la 239 de partide în toate combinațiile posibile. Acum multe depind de cât are chef Ecler să îl țină pe Zaharia în priză. Pentru că acum, după MULT timp, avem primar în priză! BUN!

Nu comentez ce s-a votat și părerea mea pentru că la unele puncte am alte păreri, dar nu e despre asta acum, era nevoie de o palmă după TUPEUL lui Zaharia de a scrie mizeria aia cu iluminatul pe Facebook acuzând Opoziția degeaba și știa asta… Știa că este o exagerare… De ce a mai scris mizeria aia pe net? Ce avea de câștigat? Nu mai e campanie. Greșeală de începător… Deci a semănat vânt, nu a fost un primar unificator, el a rămas blocat în campanie. Să-și asume că e bărbat, să nu se smiorcăie pentru 10 cafele, penibil! Lasă că va primi sponsorizare în covrigi, îi recomand eu pe cineva.

Hai Opoziția!(mai ales că am aflat acum că Opoziția are puls):)))
Voi, cetățenii, ce părere aveți despre aceste nisipuri mișcătoare din CL? Până la urmă, părerea voastră este cea mai importantă.

Previous

SIte-ul oficial al Munikipiului

Next

CARBOMOL! MEDICAMENTUL MINUNE PENTRU CRAB BUHUSI

2 Comments

 1. John buhuseanu

  bai, da de unde stii tu toate astea? ai fost in sala? nu se vede pe inregistrari. Acuma sunt bune filmarile de la Gazeta pe care altadata o criticai? si la care te uiti moca?

  • :))) 1. cum adica ma uit moca? Cred ca ai o scapare de logica. Mai gandeste te la exprimare
   2. am punctat la momentul oportun cum Mustacino pana acum il critica pe #vasilicavoievod si acum il pupa.
   3. Gazetaru a scris cu nume si prenume ca-s idiot, incult, nebun, se indoia de studiile mele etc. EU nu l-am atacat si nici nu am raspuns
   4. Pai nu de asta filmeaza Mustacino? Nu pentru vezoalizari?
   5. Nu am fost in niciun birou cand s-au decis angajari sau alte mizerii si tot am scris despre ele. Fie ca era pe filmare. fie ca nu, eu tot scriam.
   6. Mustacino cenzureaza si sterge orice comm, baneaza pe oricine scrie ceva pe langa ordinele lui de partid. Eu nu fac asta. Macar apreciaza ca iti si raspuns:) Dece? ca ma intereseaza cititorii mei:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén