Pamflet pe pâine

Dănuț caută pături electrice pentru panseluțe!

ANM s-a cerut la TV ca să ne anunțe că vine mare val de frig. M-am uitat pe estimări și se pare că în weekendul viitor, noaptea, vine un frig de -13 (minus 13 grade). Nu e mult. Am prins noi revelioane la -23, dar și -13 e o temperatură la care Dănuț Covrigel s-a panicat. De aceea, am aflat pe surse, el face acum comandă de pături electrice pentru panseluțe la Duhul din lampa Emag.

Se pare că Dănuț este foarte atașat de panseluțele lui, așa că deja a făcut comandă la Genie-ul albastru de la Emag pentru un set de pături electrice pentru panseluțe. Fiind o problemă pe agricultură, a fost consultat și noul specialist din aparatul de (foarte) specialitate al primarului, LedMan zis de acum Lăcusta.

Lăcustino a fost de acord cu păturile electrice și a recomandat ca „-pe perioada de vară, să fie montate și aparate de aer condiționat pentru panseluțe” a zis Lacustino la o altă pauză de țigară.

Trăiască Panseluța!

Previous

Transparență la TV Buhuși

Next

Cum a ratat Zaharia un tun de 65k. part. 2

1 Comment

  1. Razvan

    Pe principiul,e bine sa-ti cunosti istoria, sa nu uitam de istoria lui LedMan si noua redenumire sa fie Lacustino Licurici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén