Am lăsat separat ultima parte a articolului lui Minciuninho pentru că este a patra mare gafă, un stâng în dreptul mai penibil decât spectacolele pe care le organizează și unde sala este goală.

Deci Primarul a cheltuit tot anul 2020 în jur 800 de milioane pe becuri și în ultimile 2 săptămâni, miraculos, cheltuia pe becuri arse, dar fără să știe unde, 650 de milioane? Nici orașul București nu cheltuie pe becuri 650 de milioane în două săptămâni. Poate New York-ul da… Dar Buhuși??? Serios? Să reluăm minunata postare a primarelui cu cea mai interesantă parte, Atenție:

Stimați consilieri, vă amintesc că ați fost votați de buhușeni pentru a le rezolva problemele si nu pentru a plăti polițe!

Interesant. Ce polițe? Că până acum consilierii au votat tot. Chiar si așa…ce polițe are de plătit dl. Cojocaru pentru că și dânsul a votat împotrivă? Dar domnul Vinca sau Mihalcea? Ei ce polițe au de plătit? Domnule Zaharia, ați scris ceva, hai, ce polițe au acești trei consilieri!??

Dar, de fapt la ce Opoziție se referă domnul Zaharia? Care OPOZIȚIE?
Nu această opoziție a votat candidatul PSD la funcția de Vice? Nu această opoziție a votat modificarea bugetului și a listei de investiției după cum a fost inima primarului? Păi cum nea Vasile, atunci era bună și acum e rea?
Care Opoziție… Când vă face pe plac și vă lasă să vă angajați apropiații, vă votează oamenii pe funcții sunt buni și acum nu mai sunt? Si mai cu seamă… unde e graba la acele sute de milioane sparte pe NIMIC în două săptămâni?

De final mă întreb: Oare nu cumva becurile sunt deja luate și votul i-a dat peste cap? Ca la panseluțe… cele care erau plantate înainte de achiziție, am văzut modelul… poate o metodă de lucru aici la noi..

Contactați pentru a da un drept la replică, atât primarul cât și viceprimarul au refuzat. Probabil au de tăiat porcul.