Iată că am intrat in 2021 cu dreptul. De ce spun asta? Pentru că am intrat cu mulți bani în vistierie doar că, din păcate, nu știm unde sunt banii.

În anul 2019 nu s-au organizat concerte de ziua orașului ca să „facem economie”, zicea primarele, de 70.000 de RON ca să renoveze parcul. Adică aproape 2 ture bune de panseluțe, că noi așa calculăm totul la Buhuși, în panseluțe. În 2018 Oficina PSD Buhuși scria că 70k se duc la parc…

În alți ani, de Revelion, aveam artificii. Și alea costau ceva, măcar un 10.000 (adică 5k de panseluțe). Doar că anul acesta artificii canci. Deci, altă economie. Ca să nu mai spun de economie de 65.000 de RON de la CSO care NU A AVUT ACTIVITATE (dar va mai avea un șef plătit gras, ce mizerie:))) o susțin!:)).

În total sunt multe mii de lei. Dacă anul trecut ne-a anunțat Ținți cu mare fast ce face cu banii, acum…unde sunt banii, domnilor? Unde sunt sutele și sutele de milioane de lei? Orașul acesta nu are niciun plus valoare de la voi. Să vă lăudăm că faceți 4 străzi, e ca și cum aș lăuda un bancomat că-mi dă bani din salariul meu:)).

UNDE SUNT BANII???? Că noi, pulimea de rând, de doi ani trăim in austeritate cultural-artistică și ne mințiți că e economie pentru scopuri mărețe. Care-s alea că e dreptul nostru să le știm. Domnule primar, sunt banii noștri, ai buhușenilor, nu-s banii matale și nici de la PSD. Unde sunt banii?:)

Show me the money zice Cuba Gooding Jr. Să strigăm cu toți către Republicii 5:

Ps: În afară de piesele de teatru odioase aduse de primar cu banii de la primărie și jucate cu sala goală, dar cu biletele vândute doar pe hârtie… sau filme plătite de primărie pentru campanie electorală. Voi reveni…:)