Dragii mei, știți bine că vă iubesc si vă stimez pentru munca pe care o faceți. Sunteți permanent îndoctrinați că eu vă urăsc sau am ceva cu voi. Știți bine că nu e așa. De altfel, de fiecare dată când vin la primărie cu câte o problemă aceasta se rezolvă, deci eficiență.

Umbla vorba prin târg la ceas de seară că prin primărie e la modă melodia aia veche a lui Timberlake „Cry me a river” cu noile angajări. Asta pentru că aveți sau veți avea noi șefe și șefi peste noapte. Ei, dar ce vă mirați așa? Nu așa ați votat? Nu a fost isteria din primărie „să nu vină Turcea!” era hit în toamnă:)). Ați uitat că el v-a angajat, nu Zaharia. Lasă că acum aveți noi șefi(?). Sau credeați că vin oameni noi, umili, care mai întâi vor să învețe apoi … Trezirea! Vin șefi! Boși! Iar voi? Muncă dublă!:))))

Pare rău pentru voi, mai ales pentru vreo 2 care nici nu vă bănuiți pentru că informațiile mele mă fac să-mi fie milă.

Nu uitați esențialul : cine intră în primărie, iese doar la pensie de acolo. Vă doresc mult succes!:):*

PS: Adevărul este că noroc de site-ul ăsta că mai spunem și noi ce gândim că în rest e tare plictisitor în Bohoș. Viața ar fi plictisitoare fără noi:))) Vă pup și știți că vă iubesc. În afară de câțiva, îi știți voi (pe) care:))))