Să curgă cu angajări pe cumetrii la primărie!!!!:))) Pesede Buhuși plătește datoriile din campanie? Vai, cât voi râde!

Azi o duamnă bine a devenit oficial consiliera personală a primarului. O să consilieze grav mai ales pe probleme de împrumuturi bancare … că tare are nevoie Zaharia(mai ales după ultimul împrumut). Mâine, un Tintzi Macarena va fi administrator public, pentru că a demonstrat câtă treabă a făcut 4 ani:))) și poimâine o duamnă se va angaja pe la taxe publice sau îi inventăm ceva, merită!!:))

Eu asta prevăd in globul meu de cristal. Doar că, până acum, globul nu a dat greș. Nici ei!:)))
Hai că se „face” posturi pentru toate datoriile făcute in campanie. Și nu uit nici de LedMan reprofilat fix azi, in ultima zi, pe agricol sau orice se cere ca să facă actele mai îmbârligate decât covrigii:))
Sunt sigur că nimeni din opoziția sfrijită de la Buhuși nu va spune nimic Magraonului din scaunul de primare.
Cu alte cuvinte, pesede Buhuși a câștigat tot. Absolut tot la Buhuși, iar acum vrem un tetel peste oraș. Nu, nu e Zaharia. El doar se dă șef, de fapt el este un băiețel care ascultă ordinele care vin pe fir. Sau pe sârmă, nu m-am hotărât.:))
Voi râde mult. Pentru că v-am spus că așa va fi și voi „nu, Batman, Batman”. Să vă văd acum!:)))

„- Cine vă recomandă?
-Un frate mai mare…”

Ia să vă întrebați la TOATE angajările din ultimii 4 ani de la primărie cine îi recomandă?:))) Dar mai ales la următoarele:))))

Cine?… Că CV-ul lor nu are nicio legătură la nimeni cu postul. Concursul se mulează după CV. Suntem unici și irepetabili!:))