Scrolând pe Facebook pentru glume de la Emeric Imre, am dat peste aceasta minunată reclama pentru campania electorală a tov. Fenechiu de la PNL. Dacă poza era postată de tanti Ileana sau Cosminel, era de înțeles că mai sunt specimene. Dar așa…Danel plătește să văd poza asta drept campanie electorală, iar strategia PNL de a câștiga este hate-ul, ura. DOAMNE FEREȘTE!

Băi penele, voi v-ați tâmpit de tot? Cum să faci, bă, așa campanie? Noi vrem altceva nu doar „Jos PSD”. Ne-am săturat de placa asta că nouă ne e foame, avem rate, nu e de muncă și Winter is coming, să mor io! A, și era să uit: și vrem „marea schimbare” a clasei politice și din țară, schimbările promise la ultimele 2 alegeri. Minte-ne că ne dai locuri de muncă, că investitorii, ceva de mediul privat, că economia…etc. și mai promite dracu o autostradă, băi! O campanie de dreapta, pe chestiuni de dreapta, liberale nu doar: „votați-ne că altfel vine Dragnea”. Așa și? Dacă vine Dragnea e la fel de rău în țară, băi Fenechiule! Ne-am săturat să-l văd la teve pe Johannis că spune „Pe Se De” pe săsește și că orice se întâmplă nașpa e vina ciumei roșii. Da mai lasă-mă că sunteți varză completă și voi, prăpădiților! Zi-mi, bă Fenechiule, ceva constructiv, ca o ființă umană – că de asta aș vota, nu anti Pe Se De!

Și mai circulă și o variantă cu un articol din 2015. Băi… 2015. Chiar nu aveți nimic nou despre Benea? Vă e rușine sau frică să căutați/scrieți ceva nou?… Chiar nu mai ține fenta asta cu articole de acum 5 ani.. pe bune?

După ce am văzut poza asta, mă gândeam că dacă o postez ca unii cetățeni să poate înțelege greșit. Sunt persoane care văd poza și dau share fără să citească articolul…și s-ar putea crede că l-aș susține în campanie pe Fenechiu, ceea ce e NU! Așadar, meditam la noțiunea abstractă a moralității postării unei poze cu Benișor. Apoi mi-am amintit că e Benișor tată…Benoni! Benny al nostru sărăkiilor! Adică l-aș jigni pe Benișor să fiu așa moral cu el… Deci, punem poza! Că până la urmă e și oleacă de adevăr, ne-am săturat de baronuțu’…dar nu prin metoda asta.

PS: 241 de distribuiri? Băi, deci încă mai există creduli… tare!