După cum ați observat, primăria orașului Buhuși are o pagină oficială de Facebook. Această pagină prezintă poze oficiale, răspunsuri oficiale ale primăriei, anunțuri oficiale. Deci, este pagina OFICIALĂ a primăriei.
Această pagină ar trebui să ne informeze OFICIAL anumite aspecte. Din păcate, pagina cred că are altă tentă.

Ei bine, ieri, 23 iunie pagina dă share unei postări a domnul Vice, Dan Teslariu, de pe contul personal al domnului Dan Teslariu… Pe contul personal, domnul vice își poate face campanie cât vrea, dar când o pagină OFICIALĂ îi face campanie, nu e ok. Iată postarea cu iz de campanie pre-pre-pre-electorală:

Nu știu dacă ați văzut, dar domnul Teslariu este în plină campanie electorală. Postează pe toate grupurile poze cu ce face el. E ca și cum noi toți am poza și posta ce facem… zilnic. Cineva să îi spună domnului viciu că ce face el este în FIȘA POSTULUI, că de aia ia el salariul baban… ca să facă ce face, deci să nu se mai laude cu ce face zilnic pentru că se laudă cu o… normalitatea. Să lase oamenii să vadă dacă e gospodar, nu să spună el că e gospodar. Că atunci când a fost de lăudat, l-am lăudat și eu, nu e nevoie de „autolauda” asta… Am văzut cu toții postările pe toate grupurile în disperarea de atenție și adulație de la trei octogenare simpatice.

În altă ordine de idei, nu știu dacă Mintzi și-a dat seama sau nu, dar îi face campanie gratuit și eficient domnul viceprimar Dan Teslariu. Chiar scrisesem în iarnă că Mintzi a renunțat la ideea de a candida la funcția de primar odată cu acceptarea postului de Șăf pe Cultură. Dacă îi face campanie cu bună știință domnului Teslariu pe pagina oficială a Primăriei, atunci înseamnă că el chiar a acceptat statutul de om sub linie. Dacă o face fără să realizeze, înseamnă că e naiv. Eu am scris primul acum 6 luni că vicele dă primarul așa cum Zaharia a fost vice. Și nu, nu Mintzi va fi viceprimar în următorii 12 ani…:)

A! Și dacă Primăria Buhuși OFICIAL vrea să posteze că s-a făcut o stradă, să posteze ea… cu pozele ei și cuvintele ei (dacă le are). Deoarece străzile nu sunt făcute de Dan Teslariu.. le face Primăria unde el este un angajat! Nu este nici primăria Teslariu și nici nu a decontat el reparațiile, sunt cu angajații primăriei și din bugetul unei primării, nu a unui privat.