Dragi prieteni, vine, în sfârșit, primăvara și vă pot prezenta proiectul/visul meu pentru următorii doi ani. Am tot avut mici proiecte care, de obicei, durau mai puțin. Au fost: evenimente caritabile, strângere de fonduri pentru copii, am strâns bani să renovăm baia de la club etc. TOATE au fost cu succes si vă mulțumesc, încă o dată.

De anul acesta sunt coordonatorul Clubului Copiilor Buhuși, structură a Palatului Copiilor Bacău. Mi-am propus, alături de colegii mei și de direcțiune, reabilitarea fostului parc ZOO și transformarea lui în Parcul Copiilor Buhuși. Acolo este și sediul de la Palatul Copiilor deci are sens ca noul parc să se numească Parcul Copiilor.

Am făcut un scurt video în care prezint starea actuală și ce vă propun să facem împreună. Dacă doriți să ajutați cu bani, sau materiale, sau forță de muncă, sau scule, donații de orice fel, sau să plătiți o parte din datoriile la magazinele de materiale partenere, de acum o puteți face! Las aici și un număr de telefon. 0746054518 Parcul Copiilor Buhuși!

Vis – Realitate!

Ștefan