Nici cafeaua nu mai e ce-a fost. Mai nou, dacă nu bei cafeaua acasă ajungi ca cei doi jucători: bataia de dimineață. Jucătorul S_V_S_U BOHOSI a avut cheat-uri, adică a trișat puțin. A dat cu karata și apoi tot el a sunat la miliție, deci ori suntem golani ori nu mai suntem? Deci dacă ai dat, nu te mai plângi. Plus că putea renunța la testosteron putin, la „cocoșeală”:). Și încă ceva: de ce lasă porțile deschise la pompEri? Să pună bariera fratele meu! Păi ce caută porțile deschise așa ca la piața centrală, ce caută mașini străine în curte?

Cel de-al doilea jucător, jucătorul CafeLuTa_ak47, putea să parcheze mai harcana, că nu-i cădea nimic. Adică încăpățânare și acolo. S-au întâlnit doi cu testosteron prea mult într-o dimineață și au devenit bizoni, se întâmplă în viață.

Să analizăm cine a „câștigat”. Păi din ce punct de vedere?

În realitate, nu a „câștigat” niciunul. Ambii rămân cu o experiență proastă, Adevărul este undeva la mijloc. A fost poate prea mult testosteron la ambii si au explodat (adică sper că e doar atât). Nu a fost un caz de dezechilibru. Adică ambii sunt la categoria corecta, nu a fost un interlop cu un îngrijitor la porumbei, nu sunt situații de filme. Sper că e doar atât:))

Cât despre câștigător la runde/puncte.. ei bine, nu e atât de simplu pentru că nu a fost o „rezolvare bărbătească” până la capăt. Nu s-a consumat nimic corect și concludent. Adică nu a fost bara-bara, față în față, un interval adevărat:))))) ca să știm cu adevărat cine pe cine..:))))

Să ne imaginăm că am fi în Bohoș 1992 si încă mai erau bărbați care să rezolve bărbătește treburile astea și se întâlneau cei doi jucători din zilele noastre în aceeași situație în anul acela . Nu știu ce să zic, nu știe care pe care pentru că jucătorul S_V_S_U BOHOS are gabarit, dar cred că jucătorul CAfelUTa_ak47 s-ar putea să ducă mai mult la rezistență. E greu de simulat deci nu știu cine ar câștiga. Aș paria X pentru că nu a câștigat nimeni în realitate.

Voi cât ați pune la pariu? Eu pun x pauza – x final …:)))

Ps: Dacă vreodată as pune pe cineva la kafteală, aș pe pune pe vicele Covrigel. Am toată baza în el. Mă mir că 2021 nu a curentat pe nimeni, încă:))).