Pe 28 Martie se împlinesc două luni de când Consiliul Local a votat ca mașinile primarului și a Viceprimarului sa fie colantate cu însemnele primăriei. Practic, era metoda pentru ca și noi să vedem dacă (de fapt când) o mașină ce este plătită din banii contribuabilului merge la cumpărături la LIDL, sau la întâlniri de partid, sau pentru a lua un membru al familiei de undeva, sau pentru a muta mobila, sau la mesele de partid luate la crâșmă, sau la biserică, sau în campanie etc… ceva de bun simț.

Doar că… s-a votat, s-a dispus și atât! Opoziția este in continuare sfidată de domnul primar care încă nu a catadicsit să colanteze mașina pe care o folosește în interes de serviciu, dar și în interes personal.

Dacă se vota in Consiliul Local să se planteze panseluțe la minus 5 grade, a doua zi erau plantate!!! Sau dacă se vota să se cumpere becuri de 65.000 ron, se cumpărau a doua zi. Vedeți? De aia nu are ursul coadă.

Sunt curios dacă vreun consilier va avea sânge în instalație să-i spună ceva primarului la ședință… Poze cu mașinile necolectate.

Să nu uităm că pe 20 martie sărbătorim și cele 5 luni de când „mâine” mă dă în judecată LedMan. M-a amenințat public prin articole, comentarii… ce era la gura lui, cine nu îl cunoștea, chiar îl credea că i-au crescut înapoi… Dar nu! El era doar disperat să primească un post foooooarte cald în primărie la Agricultură unde NU ESTE SPECIALIST!!! Astfel, a fost răsplătit pentru campania pe care i-a făcut-o lui Zaharia. Este părerea mea bazata pe faptul că nu poți candida la funcția de primar și să dai share la postările altui candidat, ca mai apoi să fii angajat la o lună după alegeri. Bate la ochi sau la buget:))).

Dar lumea a văzut, personajul și-a arătat arama pe față! Nu întâmplător a fost cel mai slab candidat cu partid de la aceste alegeri. Aproape nimeni nu l-a votat pe domnul „faceți o cerere!”. Dan Teslariu, cu toate bubele lui, a făcut în 3 luni ce nu a reușit să facă LedMan în in 4 ani… sau, cum îmi place să-i spun mai nou.. Vestuța Molu’. Acum veți avea în primărie, angajat pe viață, o altă lipitoare. Ca dacă îi plăcea munca, se ducea, așa cum s-a lăudat 4 ani, înapoi la privat. El zicea că la stat câștiga mai puțin decât la privat. Al drecu treabă cum se sacrifica el pentru noi..:))

Doar că la privat e cu munca tati, nu ai atâtea pauze de țigară cu vestuța la bulevard!

Fără nicio legătură cu articolul vă spun că moluștele nu au coloană vertebrală. Fact!