Nivelul de penibil al acțiunilor și priorităților primăriei au ajuns la paroxism. Este incredibil, fraților, cum își bat joc, pur și simplu ÎȘI BAT JOC unii oameni de noi.

Pe aleea din lateralul bisericii Sf. Nicolae din Buhuși, aleea ce vine de la noua capelă (ajungem zilele astea și la ea… vai mamă!), angajații de la primărie au montat astăzi, falnic, un mare semn de „oprirea interzisă”. Ia uitați-vă puțin la poze! Vă rog eu mult!

Oameni buni! Voi vedeți ce MIZERIE este pe jos? Ce gropi, ce noroi, ce uliță de cea mai joasă speță… Totul neîngrijit, lăsat ca la un sat uitat de lume, ca într-un cătun … nu tu asfalt, borduri, NIMIC! SINGURA grijă a autorității locală este să nu parcheze ăia doi amărâți acolo? SUNTEM NEBUNI!??? Măi oameni buni, nu avem apă, facem căcuța în fundu’ curții, străzile sunt ca după bombardament, se pun panseluțe pe ger, nu avem trotuare de îți rupi picioarele, nu avem centru de vaccinare, nu avem parcări de reședință: NU AVEM NIMIC și SINGURA lor grijă este ACEST INDICATOR?, că mă apucă toate spumele! Măi nesimțiților, mă voi chiar vă bateți joc în halul ăsta? Cum bă, să comanzi indicatorul ăla care costă FOARTE mult și să-l pui lângă balta aia plină de glod… Nu vă deranja? Nu vi se lipea GLODUL pe picioare? Dacă pe voi, de la primărie, nu vă deranjează, pe noi ne deranjează. Nu avem NIMIC funcțional în oraș dar avem indicator??!!

Mai stupid demersul primăriei (în frunte cu primarul) când punem în contextul ultimei ședințe de CL. Acolo, consilierul Cristian Pintilie, a adus în discuție problema parcărilor iar primarul s-a făcut că nu înțelege. Adică și-a bătut joc de un consilier votat! Parcări NU FACE, dar interzice lumii să parcheze. Chiar să fie ok demersul, adică indicatorul ăla din glod, nu vi se pare normal mai întâi să facă naibii drumul, să arate ȚIPLĂ, să avem locuri de parcare plătite și abia apoi să pună semne și să amendeze? Nu vi se pare că nu ai unde parca și te amendează dacă pui unde găsești.. fizic nu ai, că nu s-au făcut EVER parcări. Că nu se fac. Eu, dacă aș mai fi locuit la blocul 4, mergeam și parcam mașina în față la primărie. De-a naibii.

Sunt curios ce va face primarul duminică. Unde va pune mașina de la primărie. Știți că el merge la biserică și la ședințele de partid cu mașina de serviciu. Da da…pe banii noștri că de asta consumă 70 de l de motorină pe lună. Sau îl vedeți zilnic pe șantierele orașului?:))))Abia aștept să văd mașina primăriei, aia de o șofează primarul, în față la biserică, dar pe interzis și colantată, VIS!! :))))

Concluzia este că nu mai avem voie să parcăm covoarele la bătut și că nu contează că nu avem străzi, trotuare, curățenie.. etc.. contează indicatoarele. Asta este, de fapt, cea mai mare grijă a primăriei. Eu propun ca următorul să fie montat în față la capelă, ca să dai drumul la mort din mers, ce atâta oprire.. INTERZIS!