Acum un an lansam pagina de Facebook „Munikipiul Buhuși”, pagina de „pamflet alternativ”. Urmează cea mai mare petrecere din istorie de pe strada Florilor pentru că sunteți toți 1800 la tăierea de moț a paginii. Sunt curios ce va alege de pe tavă păginuța noastră.. Să fie oare un stilou, un laptop, o sapă, o tastatură? Vedem ce va alege la tăierea de moț. Chiar dacă are și nume, e botezată și are deja un an… pagina nu-și are naș… și nici nu va avea, e născută gata botezată, ca să nu pună nimeni bani „pe chieptu’ la copchil” și nici să vadă „pu*za” la pagină, că cică nașu o vede primu’, la noi nu e cazul, dar le-am arătat noi destule:)))

Deși e doar un an, pare că ne știm de mult, de o viață. Unora le-am stat în gâtz, la alții am fost junghiul din coaste, dar cu siguranță nu i-a durut în cot de articolele noastre. Ce putem zice? Nu ne oprim aici, Ghinion!

Că tot e sărbătoare mare și răsună muzica, vrem și noi să dăm un CADO (cu accent pe O sicilian) către un buhușean. Toți mă întreabă de Globul meu de Cristal în care am prevăzut, la fix, totul. Iacă dăm CADO o replică a acelui glob. Dai like la poză pe FB și duminică pe 31 anunțăm câștigătorul care poate alege de la cine ia CADO-ul: de la Romeo Heyne sau de la Ștefan… e cu livrare personală (la Buhuși).

Gata, închid că deja aud dopurile de la șampanie! Vă pupăm și mulțam fain de susținere, pentru informații, pentru TOT! Vă avem acolo, la casa sufletului.