Dând un ochi peste ce și-a mai cumpărat Vasilică anul trecut, am descoperit în lista de achiziții o cameră de filmat… de vânătoare. O fi existând vreun motiv pentru care să fie făcută această achiziție, sau nu? Pe scurt este o cameră de filmat cu baterii, GPS, care filmează și noaptea (bună și la mistreți:)) )

Cred că Vasile voia să vadă cine îi rupe/scuipă afișele electorale. Sau voia să spioneze strategia PNL pentru alegeri? NU! Știu de ce a luat așa o cameră: ca să vâneze voturi, mai exact 2000 de bucăți. Partea faină este că această cameră a costat, conform actelor, 3.782 RON. „Acu pe bune, ne face pă noi 38 dă meleoane?”, ar zice cineva din primărie, un personaj mai bine hrănit! Păi nu, doar CĂ CAmera asta costă 900 RON. Deci primăria a plătit pe o cameră de vânătoare de aproape 4 ori prețul. Tare sau ce? Iată dovezile:

Deci Vasilică a cumpărat camera de vânătoare la de 4 (patru) ori prețul pieței… Câteodată, subiectele se scriu singure… Cum, bă, să cumperi camere de vânătoare la supra preț de 4 ori mai scumpe? Cum? Uite așa! Bravo Vasile!
Și pe bune.. la ce ne trebuie nouă cameră de vânătoare? Ce supraveghem? Stați că acuși vorbim și de sistemul de supraveghere… mintenaș…