S-a întors Vestuța!:)) președinte de partid și contracandidat la funcția de primar, angajat fără studii de specialitate in aparatul de specialitate al primarului Zaharia.

În episodul 3 vorbim despre LedMan Molu’ , cel care nici nu a apucat să plece la muncă și a revenit la pauza de țigară pe un post de Agricultură (angajat și la privat, ca-competență).

Povestea: cum a ajuns LedMan Molu’ în primărie? Păi, mai întâi a fost un traseist politic – este buhușeanul care a fost la cele mai multe partide, până când a găsit un partid care l-a primit sus pe liste. M10, fie-i țărâna ușoară!

Votat ca-consilier, nimeni altul decât Turcea l-a uns ca vice. Da, ați citit bine, TURCEA (merită înjurat) e cel care a negociat și l-a făcut LedMan Molu’ vice. Așa se face că după ce a amenințat că va aduce controale în primărie, el primește funcția de „viceprimar la primărie” in schimbul formării majorității in CL.

După patru ani în care nu a reușit, după cum vedem din ultimele ședințe de consiliu, să rezolve nici măcar banala problemă a iluminatului, LedMan a îndrăznit să spere că poate candida din nou. Doar că Molu’ de fapt, nu voia să fie primar, voia doar să rupă de pe dreapta, așa cum i-a cerut șeful său, Zaharia. De aceea, LedMan NU și-a făcut campanie, ci dădea share la postările lui Zaharia…

Cea mai mare palmă și-a luat-o de la cetățenii care i-au dat cele mai puține voturi. A fost surpriză și pentru el și pentru Zaharia. Cum să fii vice 4 ani și să nu reușești nici măcar un loc de consilier?:))))))). Vicele, de obicei, dă primarul. Dar acum, la alegeri, vicele a avut un rezultat istoric de slab…

Părerea mea este că LedMan Molu’ este pus la Agricultură pentru a se ocupa de actele lui Dănuț, cel care nu este așa prieten cu scrisul și, după cum am văzut ultima achiziție de panseluțe, nu știe nici cum se fac actele.

În toată această perioadă, Leduțu’ Molu’ m-a amenințat în toate felurile și pe toate canalele cu procesele, crezând că mă poate intimida:))))). Dacă avea cu ce, aveam deja citația, așa cum o flutura online numai să nu scriu că va fi angajat pe Agricultură un inginer în șaibe, înainte ca postul să fie măcar scos. Vă dați seama? Să știu și să scriu despre ce post va primi înainte ca postul să fie scos la concurs…? Așa un glob de Cristal bun, sau așa previzibil și corect e procesul de angajare/răsplată? Voi alegeți! Dar e interesant să vadă TOT orașul cum a procedat, cum mă amenința din disperarea că poate scriu ceva și pierde postul.:))))))

O să vă întrebați oare dace e pamflet? Păi scrie mare sus că acest site este un pamflet, ca să fie bine, să nu fie rău. Cine are de înțeles, înțelege.:*