Nu trecu mult de la alegeri că Hop și primăria cu un post la concurs. E un post la sectorul Agricol al primăriei. Și am deschis site-ul primăriei să citesc anunțul de angajare, nu de alta, dar am scris de ieri că se pregătește un post pentru Leduțu’ și voiam să verific previziune-mi. Și citesc asta:

Deci este pentru un Consilier I Compartimentul Registrul Agricol. Asta înseamnă că se va angaja un specialist în domeniu, un om care a terminat ceva în domeniul ăsta, adică ce știu eu: Horticultură sau USAMV ceva? Căutăm un specialist? Răspunsul primăriei este : NU!, Nu se caută un specialist în agricultură. Clasic deja:))))) Iată care este cerința minimă pentru a te angaja:

Adică la noi, la primărie, e destul să fii inginer (științe inginerești) și 7 ani vechime pe funcție de inginer ca să te califici. Dar inginerii sunt mulți. Există ingineri doctori în șaibe, în oleringuri. Doctori frate! Dar ce treabă are holșurubul sau mecanica fină cu agricultura? Sunt alții ingineri în prelucrarea lemnului prin așchiere sau inginer constructor. Ce legătură are mistria sau cheia tubulară de 23 cu Agricultura? Păi asta este cerința pusă de primărie…Oare de ce? Ca să se poată califica Orice inginer la concurs? Întreb pentru un amic cu vestă.:)))

Evident că la Buhuși există și specialiști în domeniu. Chiar în Agricultură cu Facultate , Mastere, experiență peste 10 ani ÎN AGRICULTURĂ, nu ingineri mecanici sau inginer constructor…doar că Specialiștii nu sunt doriți la primărie! Altfel ar fi pus condiție la examen, nu?

iaca si anuntul de la primarie daca vreti un post bun pana la pensie:))
https://www.primariabuhusi.ro/anunt-privind-organizarea-unui-concurs-de-recrutare-pentru-ocuparea-unei-functii-publice-de-executie-vacanter-din-cadrul-aparatului-de-specialitate-al-primarului/?fbclid=IwAR31v4B5apeEcIJBwX_5gOVlJXjbPqk7dyepgT7WiowUPWIoWmZgMZ7aE6U