Pamflet pe pâine

Șah la Vice

Știu că așteptați acest articol de câteva săptămâni bune, dar s-a amânat atât de mult ședința asta, încât s-a schimbat orice calcul politic. Am fost dați peste cap de noile: negocieri, trădări etc. Dar, hai să le luăm pe rând!

Astăzi a avut loc ședința CL de alegere a noului Vice. Pronosticul meu de acum mai bine de o lună a fost Dan Covrigel, doar că atunci era altă tablă de șah deoarece era implicat însuși Benea Ka ce depusese plângeri, însă Turcea a cam ieșit învingător din toate și acum este în Consiliu Local. Deja începe să fie mult mai interesant.

Au fost patru propuneri de Vice și au rămas doi: Dan Covrigel și Turcea. Partea cea mai interesantă este că Turcea putea câștiga astăzi dacă nu era trădat de un anume profesor din PNL, care s-a dovedit pentru mine personal cea mai mare dezamăgire. Cumva mi-a dat de înțeles că îi este teamă pentru viitorul post, dar iar o iau înainte și nu dau toate detaliile.

Pe scurt, Dl. Diaconu a făcut un pas în spate și poate urmează o retragere din CL, ceea ce mi se pare cel mai bun lucru pentru el. Sincer, cred că merită mai mult și cred că este momentul să plece de aici. În general, nimeni nu este „rege” la el acasă. Cumva acasă nu avem recunoaștere. Aș putea să mă dau exemplu cu premii câștigate mai de grabă în alte țări decât aici, loco, unde sunt înjurat și umilit fără să știe cu ce mă ocup sau ce am realizat. Așa și dl. Diaconu…merită mai mult și e bine pentru el să plece cât mai departe, să profite de ce știe să facă, eu așa aș face în locul său!

Un alt candidat a fost Dl. Vinca, dar evident nu a avut susținere și, cinste lui, s-a abținut de la a vota. FELICITĂRI, domnule Vinca. Felicitări! Dovediți că vă țineți de cuvânt. Pesediștii vorbesc despre dvs. de parcă vă au la buzunarul de la spate. Dacă ați cunoaște cum se adresează la adresa dvs…Ați dat o palmă pesedeului cu abținerea și vă păstrați o șansă importanță la masă pe viitor. E un pas important și demn!

Așadar, au rămas în finală Dănuț și Turcea, spre disperarea lui Minciuninho care credea că orașul Buhuși este al lui, că-i are pe toți la dejtu’ mic. Ei, nu e chiar așa. Supărare mare în tabăra PSD că Turcea are chiar mai multe voturi decât Dănuț. Ba chiar că putea câștiga azi un loc de Vice, un ghimpe în coasta primarelui Minciuninho care deja se pierduse cu aroganța și tonul amenințător și răzbunător undeva în stratosferă, dar voi reveni eu cu un articol amplu despre cum a câștigat de fapt Minciuninho, cel mai nepopular primar din istoria urbei.

Așadar, lupta este mai interesantă ca niciodată și îmi doresc, pentru prima dată, să mă înșel. Îmi doresc să nu câștige Dănuț (așa cum am prezis) și să câștige Turcea. Pentru că vom avea ce scrie și pentru că dacă nu face o reală opoziție și nu ia niște măsuri, o să-l ardem de nu o să se vadă. Ceea ce era mai greu să facem cu Dănuț pentru că nu e la fel de carismatic și pentru că uneori ne este teamă de bătaie:))))

Până la proxima revedere, să fiți în siguranță!

Ștefan & Co.

Previous

Atenție la neatenție!

Next

Suntem pregătiți

2 Comments

 1. Anonim de Buhusi

  Ai scris cateva chestii simpatice, dar articolaşul acesta e patetic, sincer. Ti-au murit laudatorii? Ma asteptam la un minim de seriozitate si self respect, cat despre descrierile unor „catindati”, ridicole pe putin, suntem cu totii buhuseni si ne cunoastem toti intre noi, da-o-ncolo de treaba! Si cand mai citesc si comentariile „omului negru”, pe fb, caruia tu ii spui „domn” cand ala e o mizerie sociala de cand a facut ochi si stim TOTI asta, chiar imi vine sa vomez

  • nu am înțeles din comm cu ce nu ai fost de acord din articol. Doar ca nu iti place in general. E doar o relatare de fapte. Asa a stat votul.
   Cat despre commenturile de pe fb, eu nu cenzurez daca nu sunt injuraturi. Poate scrie oricine orice. Nu sunt nici gazeta si nici Minciuninho ca doar ei cenzureaza.
   Multumesc pentru feedback :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén