Pamflet pe pâine

BUN VENIT în CASĂ NOUĂ

Dragi prieteni, a venit momentul să vă prezint un proiect la care mă gândesc de ceva vreme: site-ul oficial al Munikipiului Buhuși. Pagina de Facebook a luat „naștere” în luna ianuarie a acestui an și de atunci am tot cochetat cu ideea de a lansa și un site. Am amânat momentul pentru că nu știam ce impact va avea proiectul și dacă vor fi cetățeni care să citească Munikipiul. Nu doar că avem cititori, dar avem prieteni ce ne-au cerut insistent să venim cât mai repede cu site-ul. Buhușenii își doresc articole corecte, echidistante, își doresc o platformă unde se pot exprima liber, fără să fie blocați de diferiți cetățeni cu interese politice.

De altfel, tot peisajul internaut de la noi, tot ce înseamnă pagină sau site de știri ori de opinie, toate au fost acaparate de un singur partid mamut ce a reușit să înghită orice urmă de jurnalism sau echidistanță. Site-ul Munikipiului nu este un răspuns al vanității, ci o necesitate a noastră, a tuturor buhușenilor. 

Atât eu, Ștefan, cât și bunul tovarăș de condei, Romeo Heyne, vă suntem alături și vă vom informa cât putem de corect. Nu suntem membri de partid și nici conectați la diferite surse de partid sau chiar cu salariul la primărie, așa cum sunt unele cazuri buhușene. Noi scriem din pasiune pentru acest oraș și din dorința sinceră de a avea un viitor mai bun aici.

Nu ne dezicem de la stilul nostru frust, direct, acid și plin de umor. Chiar dacă este o publicație bazată pe pamflet, nu înseamnă că nu spunem adevăruri, doar că le prezentăm așa cum ele merită a fi prezentate!

Oricât ne amenință și încearcă să scape de noi… nu reușesc! Suntem aici, mai puternici. Vivat Munikipiul Buhuși!

Începe Show-ul!

Next

MĂSURILE PRIMĂRIEI împotriva COVID-19

7 Comments

 1. Flenchia sorin

  Eu multumesc d lui Gaozeta ca mă lasa sa citesc..nu pot like dislike nu pot comment… Presa liberă ce mama dracului..
  Succes cu pagina face si scces cu situl.. Be free. 👍

  • Iulian Podoleanu

   Si pe mine ma lasa doar sa citesc, tot pe sistemul asta de presa libera. Fara like, fara comentarii. Ca asa e in democratie. :)))
   Cat despre Fanutz Zaharel, numai de bine. Cu o singura precizare ca se supraestimeaza si crede despre el ca e de toate, artist – jurnalist – profesor – scriitor – pictor – acus o sa ne spuna ca e si doctor si pilot de elicopter… E de toate baiatul, numai e ca mediocru la fiecare. Cel putin la asta cu umorul, ma lasa rece. Facea niste glume extrem de slabe pe la Ciresica intr-o seara, eu n-am râs ca nu ma amuza si el zicea la toata sala ca nu rad ca nu inteleg gluma. Saracul si glumele, poate ii trece.
   E pacat, cu directia publicatiei sunt de acord. Dar cu aroganta modul in care se supra estimeaza patronul, mai subtire.

 2. Gabriel

  Bravo tinere! Astept articole noi, eventual ceva clipuri din comuna munikipiu buhuhusi 🙂

 3. Carmen

  Succes!

 4. Elena Marariu

  Bravo!Felicitari pentru curaj si perseverenta!

 5. Andi

  Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén