Acum vreo săptămână, primăria a premiat o parte dintre elevii cu rezultate deosebite. Există un HCL în baza căruia se premiază elevii. Peste tot în țară se fac aceste premieri. În alte părți se premiază mai mult, în altele mai puțin, de exemplu la Buhuși unde se premiază doar unii elevi, în funcție de dorința de la șăf:)).

Binențeles că, în stilul său lăudăros, primarul a postat pe pagina sa Oficială că EL a premiat elevii merituoși, de parcă premiază din banii dânsului, oricum fondurile sunt mai mici decât salariul dânsului pe juma de lună:))) Apoi, șeful pă cultură, a dat share pe pagina primăriei, deși primăria, adică noi, noi am premiat, nu primarul, nu?:)). Deci normal era să fie postarea primăriei, că nu premiază primarul de la pușculița aia cu miliarde… dar, de premiat, nu a premiat pe toți. Primarul „a refuzat” să premieze toți elevii cu rezultate. El, nu altcineva. Îmi aum tot ce scriu și pot dovedi la orice proces că domnul primar nu a dorit premierea tuturor elevilor meritoși. Unii spun că a fost o răzbunare puerilă, ok… dar cu elevii ce a avut?

Am scris comentariu pe pagina primarului, aia oficială… fără jigniri, fără atacuri la persoană, doar am scris că nu au fost premiați „toți elevii cu rezultate din Buhuși”… atât am scris…. și „șăfu” pe cultură-administrator m-a blocat. Adică m-a blocat pe mine și a dat el comment cu jumătate de adevăr… la care nu pot răspunde să-i arăt unde minte pentru că-s blocat, foarte bărbătesc și foarte democratic, nu?

Ce vină au niște elevi care aduc la Buhuși rezultate mai mari decât a reușit în ani de zile pe la CSO, cu buget imens. La cele 2 cluburi cu rezultate nu le vedem și nu le premiem… că nu vrea primarul. Nu a vrut! Că nu mă suferă pe mine sau pe antrenrul de la karate… Sau nu avea chef sau nu s-a trezit bine, cine știe?:)))) De aceea a și șters comentariile mele și m-a blocat.

Ca idee, domnu primar a fost pe o scenă acum o lună și a făcut o paralelă între gestul său și sângele Eroilor de la Revoluție. Este cel puțin ironic faptul că domnul primar vobrează, e emoționat de Revoluție și de Eroi, dar blochează fundamentul acelei revoluții: libertatea de a vorbi/gândi. Pe de o parte respectă Eroii, pe de altă parte nu îi respectă, ptracticând politici comuniste de a băga pumnul în gură și de a bloca, pe orice cale, argumente, dialog, sau persoane ce au cele mai mici comentarii ce îl contrazic.

Pe principiul „iubesc Revoluția, dar urăsc ce a adus: libertatea”

Dacă asta îi învățăm pe elevii merituoși din Buhuși, să nu ne mai mirăm că nu se mai întoarce nimeni în acest oraș… la ce? Să fim toți uniforme? Oricine gândește altfel e blocat și marginalizat? Asta le arătam?
Sau poate că acum și-a arătat adevărata față domnul primar, blocând orice idee ce nu corespunde cu a domniei sale.

1984 e la Buhuși. Trezirea!

PS: tehnic, HCL nu a fost respectat și a fost lăsat intenționat așa. Avem rezultate Extraordinare la Buhuși. Poate dacă studiau CAEN și CAER domnii din primărie ar fi văzut că există mai multe calendare naționale aprobate de Minister. Sunt concursuri exact ca Olimpiadele, într-un calendar etc. La alte sporturi nu mai spun, doar că rezultatele mari sunt la privați care reprezintă orașul cu cinste doar că nu-s la partid și nici la CSO… ghinion..:)
https://www.edu.ro/sites/default/files/_fi%C8%99iere/Minister/2022/inv.%20preuniversitar/calendare_olimpiade_concursuri_2022/Calendar_Activitati_Educative_Nationale_CAEN_2021_2022.pdf